Print this page
Producten

Beautiful brown

dinsdag, 11 november 2014 10:01

Ammoniavrije kleuren zijn hot! Daarom blijft So Pure Natural Balance innoveren en introduceert Keune Haircosmetics nu een set van vijf nieuwe, mooie bruintinten.

De nieuwe tinten bestaan zowel uit warme als koele tinten. De kleuren zijn vrij van ammonia en parabenen en verrijkt met gecertificeerde biologische arganolie en phytokeratine.

De kokosnootbasis bouwt de natuurlijke haarstructuur van binnenuit op en beschermt het haar tijdens de kleurbehandeling. Het resultaat is sterk, gezond en glanzend bruin haar met een langdurige houdbaarheid.

De nieuwe bruintinten zijn: 4.45 Medium Copper Mahogany Brown, 3.76 Dark Violet Red Brown, 4.15 Medium Ash Mahogany Brown, 5.11 Light Intense Ash Brown en 5.14 Light Caramel Brown. Met de introductie van de nieuwe tinten is het So Pure Natural Balance Color programma nog completer; een volledig assortiment van 45 kleuren om het haar perfect te kleuren. 

So Pure Natural Balance Color geeft hairstylisten en hun klanten een essentiële therapie voor ‘hair en soul’. De modekleuren kunnen perfect gebruikt worden op natuurlijk en gekleurd haar. 

www.keune.nl

  • So Pure Natural Balance Color



  • Nieuwe bruintinten van Keune



  •  

Related items