top news

Producten

Kracht uit de natuur

dinsdag, 19 augustus 2014 11:33

Herstel de vitaliteit van je haar met nieuwe Wella Professionals Elements. Vier verzorgende producten, geïnspireerd door de natuur.

Wella Professionals introduceert Elements: de eerste verzorgingsproducten van Wella Professionals die vrij zijn van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen en die tot tien keer meer keratinebescherming geven voor herstelde vitaliteit van het haar.

Hoewel sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen algemeen gebruikte, veilig geteste ingrediënten zijn in haarverzorging, willen sommige mensen ze toch liever vermijden. In antwoord daarop hebben de wetenschappers van Wella Professionals het exclusieve NuTREE complex ontwikkeld.

Het NuTREE complex is verrijkt met natuurlijke extracten uit bomen, aangevuld met panthenol, ook bekend als vitamine B5, dat diep in het haar dringt om de binnenste celstructuur van de keratine te herstellen en vocht aan het haar te binden. Het resultaat is haar dat er glad en gezond uitziet.

Wella Professionals Elements bestaat uit: 
Renewing Shampoo: sulfaatvrije shampoo die het vochtgehalte van het haar herstelt en het van de aanzet tot in de punten beschermt en voedt.
Renewing Conditioner: lichtgewicht parabeenvrije conditioner die elke haarvezel van binnenuit versterkt en helpt de natuurlijke vitaliteit van het haar te herstellen en beschermen.
Renewing Mask: lichtgewicht parabeenvrij masker dat elke haarvezel van binnenuit versterkt en helpt de natuurlijke vitaliteit van het haar te herstellen en beschermen.
Conditioning Leave-In Spray: parabeenvrije leave-in spray die het haar verzorgt en beschermt en een lichte hold geeft.

Wella Professionals Elements is vanaf 1 oktober 2014 verkrijgbaar bij Wella Professionals salons.

www.wellaprofessionals.nl

  • Wella Professionals Elements  • Wella Professionals Elements  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL