Print this page
Producten

Curl power

dinsdag, 05 augustus 2014 06:10

Keune introduceert twee behandelingen: Keratin Curl en Keratin Volume. En met de nieuwe verzorgingslijn Keune Care Line Keratin Curl haal je het beste uit je krullen!

De nieuwe generatie permanenten - Keune Keratin Curl en Keratin Volume - heeft het vermogen om sexy, fashionable krullen en volume te creëren. Hoofdingrediënt is keratine, een essentieel element in het haar dat bijdraagt aan sterk en verzorgd haar. Het resultaat is glamoureus, vol en glanzend haar.

De eenvoudige 4-staps salonbehandelingen garanderen een spectaculair resultaat. Keratin Curl is een conditionerende permanentbehandeling voor het creëren van volle, gezonde en langhoudbare krullen. Keratin Volume zorgt voor ultiem volume bij de haaraanzet.

Voor verzorging na de behandeling heeft Keune Care Line Keratin Curl. Deze lijn is tevens geschikt voor van nature krullend haar en zorgt voor gehydrateerde, veerkrachtige en pluisvrije krullen. Keratineproteïne repareert het haar tot diep in de haarvezels, en geeft de krullen een versterkende boost. Het herstelt en hydrateert de krullen en verbetert de doorkambaarheid.

Het Keune Care Line Keratin Curl assortiment bestaat uit vijf producten: Shampoo, Conditioner, Treatment, Boost Spray en Defining Cream.

  • KERATIN CURL



  • KERATIN CURL EN Keratin VOLUME BEHANDELINGen



  • KERATIN VOLUME



  • Verzorgingslijn Keune Care Line Keratin Curl



  • Zachte, veerkrachtige en pluisvrije krullen



  •  

Media

Related items