Print this page
Producten

Nieuw haarkleurmerk

donderdag, 06 augustus 2020 09:50

Ontdek Elleure, het nieuwe haarkleurmerk. Hairstylist Floor Kleyne creëerde drie stijlvolle looks voor de officiële fotoshoot en Estetica NL heeft de primeur!

Het merk Elleure bestaat uit twee productlijnen: de Teinture permanente kleurlijn en de Clarifier lijn (oplichtende kleurservice). De Elleure Teinture lijn is volledig vegan en bestaat uit 62 kleuren, oxidanten in vijf percentages en een serum voor optimaal kleurbehoud. Met deze basis kun je alle kleurcombinaties maken en hoef je geen groot assortiment in te kopen.

Floor Kleyne: "De kleurtechnieken die we gebruikt hebben voor de campagne zijn toegankelijk en naturel, maar allesbehalve saai. Zo kreeg Rosan een angel look met heel veel extra fijne highlights in drie koele blondtinten, waardoor een clean effect bereikt werd met subtiele schakeringen. Een mooie softe toner en eye-catching waves zorgen voor de finishing touch. Model Naomi gaf ik een freehand face framing painting in classy kopertinten."

Elleure Clarifier bestaat uit twee oplichtende producten: blondeerpoeder en blond plex. Beide zijn stuifvrij en hebben een speciale anti-yellow technologie, die warme ondertonen elimineert. Hierdoor kun je de perfecte, koele kleur creëren. “De krullen van Lauryn mogen gezien worden en daarom heb ik de textuur 'versierd' met grovere slices in subtiele warme blondtinten”, aldus Floor.

www.elleure.nl

  • Backstage bij de fotoshoot voor Elleure.



  • Nieuw haarkleurmerk Elleure.



  •  

Related items