top news

Producten

Durf te kleuren

donderdag, 30 januari 2020 15:03

Nieuw: Chroma ID van Schwarzkopf Professional. Van natuurlijk koelblond tot opvallend felroze, zonder het haar te beschadigen.

Chroma ID is het antwoord op de vraag naar volledig personaliseerbare kleuren, zelfexpressie en een low-commitment haarkleur. Het semipermanente mix en tone kleursysteem biedt 100 procent kleurflexibiliteit. De geïntegreerde Bonding en Low Salt Technology, gecombineerd met diepverzorgende formules, zorgen ervoor dat de haarkwaliteit behouden en zelfs verbeterd wordt tijdens het kleuren.

Het Chroma ID portfolio bevat de volgende producten: zes Intense Bonding Color Masks, dertien Bonding Color Masks, zes Bonding Color Masks voor thuis en een Clear Bonding Mask. Met de Intense Bonding Color Masks creëer je gewaagde en expressieve kleuren of pasteltinten door te mengen met het Clear Bonding Mask. Met de Bonding Color Masks kun je low-commitment kleurservices bieden of doffe lengtes en punten opfrissen. De Bonding Color Masks voor thuisgebruik zijn speciaal ontworpen voor kleuropfrissing tussen salonbezoeken.

Door het brede assortiment kleurmaskers kan er met verschillende services worden voldaan aan de behoeften van elke individuele kleurklant. Neutralisation is een koele tint met anti-geeleffect op lichtblonde, zilveren of witte ondergrond of anti-oranje op een donkerblonde ondergrond. Met Pastel Services meng je onbeperkt pasteltinten, terwijl Colour Refresh een breed scala directe toepassingsmogelijkheden of aangepaste kleuropfrissingen voor op maat gemaakte kleuren biedt. Oneindige heldere, intense en creatieve kleuren creëer je met Bold Services.

www.schwarzkopf-professional.nl

 • Chroma ID by Schwarzkopf Professional • Chroma ID by Schwarzkopf Professional •  

Related items

 • Meer levendigheid 30 januari 2020

  Schwarzkopf Professional presenteert de nieuwe IGORA Vibrance. Een state-of-the-art hydraterende demi-permanente haarkleuring met oneindig veel mogelijkheden.

 • It's all about you 30 januari 2020

  Alle ogen zijn gericht op de nieuwe haar- en fashiontrends voor herfst/winter 2018. Schwarzkopf Professional toont haar visie in de 2:2018 Essential Looks collectie.

 • Hester Wernert-Rijn kiest voor Schwarzkopf Professional 30 januari 2020

  Hester Wernert-Rijn van Mogeen in Amsterdam is overgestapt naar de kleur-, care- en stylingproducten van Schwarzkopf Professional.

 • Video alert! Reinventing Hair Collection 30 januari 2020

  De vier Essential Looks 1:2018 trends zijn door Schwarzkopf Professional gepresenteerd. Random Rebel viert de culturele outsider en de rebelse non-conformist, Beyond Borders erkent een nieuwe multiculturele generatie en vervaagt grenzen, Real Me gaat over het onthullen van de ware ik en omarmt authenticiteit. Voor de vierde trend vroeg Schwarzkopf Professional digitale influencers om samen met 's werelds beste kleurartiesten te spelen, experimenteren, dromen en opnieuw te inspireren. Zo ontstond #RoyalTakeover.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL