Print this page
Producten

Creëer de herenlooks van nu

donderdag, 19 december 2019 08:13

Keune Haircosmetics heeft de herenlijn 1922 by J.M. Keune uitgebreid met drie nieuwe stylingproducten. Ideaal voor het creëren van trendy herenlooks.

"Het is een unieke tijd als we kijken naar hoe heren hun haar stylen", aldus Tom Chapman, Keune Global Barber Director. "Heren voelen zich vrij om te doen wat ze willen met hun haar – en waarom niet? We zien variaties van iconische indie rocker pony’s, lang en kort haar, grunge styles en klassieke rock inspired kuifjes."

Matte Measure, Tough Texture en Tinted Dust van 1922 by J.M. Keune zijn speciaal ontwikkeld om de looks van nu perfect te kunnen creëren. 

Matte Measure
 is een verstevigende crème met een matte finish en een medium, flexibele hold die niet hard wordt – zo is het haar makkelijk te re-stylen.

Tinted Dust
volumepoeder bevat een precisie kopstuk om het poeder direct bij de haarwortels aan te brengen om zo meer volume te creëren. Het poeder is lichtbruin en het haar lijkt hier zichtbaar dikker door.

Tough Texture
 is voor zowel lang als kort haar geschikt en bevat creatine om het haar sterk te houden. Dit is vooral handig als iemand fijn haar heeft om extra textuur te creëren.

  • New men's hairstyling essentials



  • The Offbeat Mod Bangs



  •  

Related items