top news

Producten

Natuurlijke haarkleur

dinsdag, 10 december 2019 07:37

Volledig respect voor het haar, een natuurlijke en delicate kleur, ton sur ton en rijk aan nuances.

Met de kleuren uit de Vitality's Tone lijn creëer je een briljante, uiterst gepersonaliseerde kleur en zijdezacht haar. Zonder ammoniak vervaagt deze kleur na verloop van tijd geleidelijk zónder uitgroei. Het maakt de basis niet lichter en garandeert een extreem natuurlijke kleur.

Dankzij de Switch-on Technology ontstaat er een 3D-kleur : elk level van alle tinten werd geanalyseerd om de percentages gekleurde pigmenten wetenschappelijk in evenwicht te brengen en daardoor zuivere nuances te krijgen. Er zijn twee Vitality’s Tone formules beschikbaar: Intense en Shine.

Intense
Tone-on-tone kleuring in crème met alkalische pH. Dit maakt het mogelijk om bij de aanzet van het haar te werken, tot 70 procent grijsdekking. Ideaal voor klanten die hun haar nog nooit gekleurd hebben en altijd hebben geaarzeld, omdat deze kleuring geleidelijk vervaagt en dus geen uitgroei creëert.
Gebruik: perfect voor het maskeren van de basiskleur, oplichten met één tint en ophelderen van lengtes en punten.

Shine
Een ton sur ton kleur in gel met een zure formulering, ideaal voor het sluiten van de haarschubben. Garandeert een natuurlijke en zeer heldere kleur, voor gekleurd en gevoelig haar.
Gebruik: op de lengtes en punten om de bestaande tinten te versterken met dezelfde kleur. Of om een ongewenste tint te corrigeren of op te heffen met een contrakleur. Shine maakt het mogelijk om oneindige tinten in pastelkleuren te creëren.

De Tone lijn van Vitality's wordt nu aangevuld met zes nieuwe nuances Golden Copper Blonds, die de tinten van de meest intense zonsondergangen vangen:

•Intense: 6/34 Dark Golden Copper Blond; 8/34 Light Golden Copper Blond; 9/21 Very Light Beige Ash Blond.
•Shine: 6/34 Dark Golden Copper Blond; 8/34 Light Golden Copper Blond; 10/21 Iridescent Ultrablond.

De Activators maken de Tone lijn van Vitality's compleet: Activator 6 VOL 1,9%, voor het tonen van highlights, en Activator 13 VOL 4% voor intense, langdurige resultaten.

  • Nieuw: Tone by Vitality's  •  
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL