Print this page
Producten

Velvety feeling

maandag, 04 november 2019 08:38

Fris, zacht, gehydrateerd haar tussen twee wasbeurten in? Dit is mogelijk met de nieuwe DRY CONDITIONER van KEVIN.MURPHY.

De DRY CONDITIONER is de nieuwste telg in de YOUNG.AGAIN collectie. In deze lijn worden natuurlijke ingrediënten gecombineerd met innovatieve skin care technologie voor levendig en glanzend haar. YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER is een droge olie die werkt als een instant conditioner treatment. In tegenstelling tot een droogshampoo, zoals FRESH.HAIR, waarmee je een wasbeurt bijvoorbeeld kunt uitstellen, biedt YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER een oplossing voor dof en futloos geworden haar, zonder dat het meteen gewassen moet worden.

Het hydrateert het haar niet alleen, het verzorgt en voedt het ook meteen en herstelt dat zijdezachte, fluweelachtige gevoel. In de spray zitten verzorgende en hydraterende ingrediënten, zoals immortelle en babassu olie. De mix van zorgvuldig geselecteerde high performance extracten bevat daarnaast vitamines, mineralen en antioxidanten, waaronder de hydratatiebooster panthenol (B5) en zonnebloemzaadextract voor een mooie glans. De fijne nevel maakt het haar niet vochtig en is perfect voor alle haartypen, texturen en lengtes. Blaas dof en broos haar nieuw leven in met de YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER!

www.kevinmurphy.nl

  • DRY CONDITIONER VAN KEVIN.MURPHY



  •  

Related items