top news

Producten

Velvety feeling

maandag, 04 november 2019 08:38

Fris, zacht, gehydrateerd haar tussen twee wasbeurten in? Dit is mogelijk met de nieuwe DRY CONDITIONER van KEVIN.MURPHY.

De DRY CONDITIONER is de nieuwste telg in de YOUNG.AGAIN collectie. In deze lijn worden natuurlijke ingrediënten gecombineerd met innovatieve skin care technologie voor levendig en glanzend haar. YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER is een droge olie die werkt als een instant conditioner treatment. In tegenstelling tot een droogshampoo, zoals FRESH.HAIR, waarmee je een wasbeurt bijvoorbeeld kunt uitstellen, biedt YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER een oplossing voor dof en futloos geworden haar, zonder dat het meteen gewassen moet worden.

Het hydrateert het haar niet alleen, het verzorgt en voedt het ook meteen en herstelt dat zijdezachte, fluweelachtige gevoel. In de spray zitten verzorgende en hydraterende ingrediënten, zoals immortelle en babassu olie. De mix van zorgvuldig geselecteerde high performance extracten bevat daarnaast vitamines, mineralen en antioxidanten, waaronder de hydratatiebooster panthenol (B5) en zonnebloemzaadextract voor een mooie glans. De fijne nevel maakt het haar niet vochtig en is perfect voor alle haartypen, texturen en lengtes. Blaas dof en broos haar nieuw leven in met de YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER!

www.kevinmurphy.nl

 • DRY CONDITIONER VAN KEVIN.MURPHY •  

Related items

 • Pump up the volume 04 november 2019

  Iedereen wil graag een mooie volumineuze natuurlijke bos haar. Maar wat als je fijn haar hebt? En het vaak ook nog eens futloos zit? Wees gerust! Met de VOLUME range van  KEVIN.MURPHY geef je slap, fijn en futloos haar een megalift en volume.

 • Estetica NL januari-maart 2021 04 november 2019

  Er zijn momenten in het leven waarop het nodig is om alles in twijfel te trekken, je keuzes te heroverwegen en je te concentreren op de best mogelijke aanpassing aan nieuwe omstandigheden. Gewoon gaan wachten op betere tijden, is een slecht idee.

 • Sleeping Water by KEVIN.MURPHY 04 november 2019

  Het verhaal van Sleeping Water, de nieuwe collectie van KEVIN.MURPHY, begint in Tasmanië. Dit wilde en uitgestrekte landschap vormt een indrukwekkende achtergrond voor deze betoverende campagne. 

 • Get your pH.D 04 november 2019

  De nieuwe innovatie pH.D van KEVIN.MURPHY biedt nog meer creatieve vrijheid met grenzeloze kleurmogelijkheden. Het unieke product is gecreëerd met de kleurspecialist in het achterhoofd.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL