Print this page
Producten

Epurá: met hart voor de natuur

vrijdag, 10 mei 2019 06:37

Voor duurzame schoonheid lanceert Vitality's Epurá, een lijn met producten die veilig zijn voor mens en milieu.

Voor Vitality's is de weg naar de toekomst duurzaamheid. Het bewijs ligt in de aandacht die het merk altijd heeft besteed aan het beheersen van de volgorde van processen die betrokken zijn bij de productie en distributie van een grondstof tot het eindproduct, en bij het produceren van producten en verpakkingen in overeenstemming met de nieuwste ecologische en ethisch-maatschappelijke ontwikkelingen.

Het streven naar een geavanceerd schoonheidsconcept heeft geleid tot Epurá, een lijn geboren uit de ongerepte natuur van de Alpen en de hypermoderne technologie van de laboratoria van Vitality's. De formule vraagt om een multifunctioneel botanisch complex - gentiaan, melisse, jeneverbes, sint-janskruid, grove den en valkruid - zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met deskundige botanici en volledig vrij van siliconen, SLS, SLES, ftalaten, kleurstoffen, sulfaten, PPG en parabenen.

Zelfs de verpakking van Epurá is ecologisch duurzaam: recyclebare materialen van gecertificeerde duurzame leveranciers, zoals PE-flessen en -potjes met bio-enzym, biologisch afbreekbaar in een periode van 9 maanden tot 5 jaar, minder omverpakkingen, minder verpakkingsgewicht, dozen 100% gemaakt van FSC-gecertificeerd papier, met aanwijzingen voor correcte verwijdering.

Het Epurá ritueel
Met Epurá is elke service gepersonaliseerd. Dankzij een speciale microcamera kan de kapper de hoofdhuid en de haarschacht nauwkeurig analyseren, om zo een op maat gemaakte behandeling voor elke individuele klant te creëren. Bovendien wordt elke fase van de salonbehandeling een streling; voor elk ritueel - Welcome Ritual, Detox Ritual, Cleansing Ritual, Toning & Relaxing Ritual, Elixir Ritual - is een specifieke ceremonie gepland om de effectiviteit van de producten te optimaliseren.

En thuis kan de klant de haarroutine voortzetten dankzij een reeks retailproducten geschikt voor elk type behoefte of probleem: voor de hoofdhuid zijn er de Energizing, Relaxing, Balancing en Puryfing lijnen, en voor haar de Urban, Moisturizing, Color Saving en Nourishing series.

 

  • Balancing Shampoo



  • Color Saving Shampoo



  • Energizing Shampoo



  • Moisturizing Shampoo



  • Nourishing Shampoo



  • Purifying Shampoo



  • Reconstructing Shampoo



  • Urban Shampoo



  •