top news

Producten

Curly is the new sexy

donderdag, 04 april 2019 08:51

Wella Professionals introduceert Nutricurls. Deze complete lijn verzorgings- en stylingproducten biedt de juiste concentratie voeding voor mooie veerkrachtige krullen of waves.

Krullen zijn uniek. Door hun ovale haarstructuur zijn ze vaak pluizig en moeilijk te ontwarren. Ook kan gekruld haar droog aanvoelen en sneller breken. Daarom is de juiste verzorging heel belangrijk.

Te veel verzorging kan het haar zwaar en futloos maken. Om dit tegen te gaan, bieden de Nutricurls producten verschillende verzorgingsniveaus afhankelijk van de specifieke behoefte. Waves hebben producten nodig die lichte tot gemiddelde verzorging en voeding bieden, terwijl krullend haar over het algemeen intensievere verzorging nodig heeft.

De Care collectie bestaat uit een lijn verzorgende producten van shampoos, conditioners en maskers tot leave-in producten. De Styling collectie, van Wella Professionals EIMI, zorgt ervoor dat voeding wordt ingesloten en vocht buiten wordt gehouden. EIMI Nutricurls geeft krullen nog meer definitie en werkt anti-frizz tot wel 72 uur lang.

Alle Nutricurls verzorgingsproducten bevatten NOURISH-IN Complex met tarwezemelenextract en jojobaolie. Dit geeft krullen en waves definitie, gaat pluis tegen, maakt het haar beter handelbaar en zorgt voor verleidelijke zachtheid en veerkracht. Het tarwezemelenextract is van nature rijk aan vitaminen (met name vitamine E), mineralen, proteïnen en belangrijke vetzuren, terwijl jojobaolie bekend is om zijn voedende eigenschappen.

 • Nutricurls by Wella Professionals •  

Related items

 • Estetica NL Color 2019 04 april 2019

  Het zijn goede tijden voor de wereld van kleur in de kappersbranche, goede tijden voor creativiteit, om de grenzen van nieuwe technieken en trends te verkennen, en de fantastische mogelijkheden te benutten in de salon.

 • Pure kleurresultaten 04 april 2019

  Wella Professionals introduceert nieuwe Koleston Perfect met ME+ technologie. Voor pure, gebalanceerde kleurresultaten met natuurlijke diepte en glans.

 • Winnaars ITVA 2018 04 april 2019

  De Nederlandse Amber Saft en Yuliya Almetova Da Luz hebben samen met hun internationale team van finalisten twee awards gewonnen tijdens de Wella Professionals International TrendVision Awards 2018 in Lissabon.

 • Winnaars TrendVision 2018 Award 04 april 2019

  Op maandag 10 september werden op het Museumplein de TrendVision ’18 Awards uitgereikt. Negentien getalenteerde en creatieve hairstylisten maakten kans op de Bronze, Silver en Gold Award in de categorieën ColorVision en CreativeVision.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL