top news

Producten

Pure kleurresultaten

donderdag, 31 januari 2019 08:26

Wella Professionals introduceert nieuwe Koleston Perfect met ME+ technologie. Voor pure, gebalanceerde kleurresultaten met natuurlijke diepte en glans.

De ME+ technologie vormt een wetenschappelijke doorbraak die is ontwikkeld ter vervanging van de extreme haarkleurmoleculen PPD en PTD. De kans op het ontwikkelen van een nieuwe allergie tegen haarkleuringen wordt zo tot wel 60 keer verminderd.

Pure Balance Technology en ME+ zijn het resultaat van zeven jaar wetenschappelijk onderzoek naar kleuringen en meer dan 3000 geteste formules. Kleurresultaten zijn beduidend egaler, beter in balans en ogen natuurlijker. Voor een gelijkmatiger effect, meer controle over kleurhoogtes en tot wel 100% grijsdekking.

Nieuwe Koleston Perfect met ME+ is verkrijgbaar in een uniek assortiment kleuren met natuurlijke, bruine, rode en blonde nuances en een speciale reeks om te mixen. De mengverhouding, de inwerktijd en de grijsdekking blijven hetzelfde als bij de vorige generatie Koleston Perfect, maar mengen wordt eenvoudiger, aanbrengen werkt nauwkeuriger en de geur is aangenamer.

"Koleston Perfect met ME+ is zacht, mild en eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een vloeiend effect. De consistentie is anders dan die van de vorige generatie en geeft klanten een luxueus gevoel. Kleurspecialisten ervaren de superieure kleurresultaten die beduidend egaler, gebalanceerde en natuurlijker ogen, van de haaraanzet tot de punten", Andreas Kurkowitz, Global Color Ambassador bij Wella Professionals.

www.wella.nl

 • Koleston Perfect ME+ •  

Related items

 • Estetica NL Color 2019 31 januari 2019

  Het zijn goede tijden voor de wereld van kleur in de kappersbranche, goede tijden voor creativiteit, om de grenzen van nieuwe technieken en trends te verkennen, en de fantastische mogelijkheden te benutten in de salon.

 • Curly is the new sexy 31 januari 2019

  Wella Professionals introduceert Nutricurls. Deze complete lijn verzorgings- en stylingproducten biedt de juiste concentratie voeding voor mooie veerkrachtige krullen of waves.

 • Winnaars ITVA 2018 31 januari 2019

  De Nederlandse Amber Saft en Yuliya Almetova Da Luz hebben samen met hun internationale team van finalisten twee awards gewonnen tijdens de Wella Professionals International TrendVision Awards 2018 in Lissabon.

 • Winnaars TrendVision 2018 Award 31 januari 2019

  Op maandag 10 september werden op het Museumplein de TrendVision ’18 Awards uitgereikt. Negentien getalenteerde en creatieve hairstylisten maakten kans op de Bronze, Silver en Gold Award in de categorieën ColorVision en CreativeVision.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL