Print this page
Producten

Simply different

dinsdag, 29 januari 2019 09:28

Het Italiaanse merk Be Hair introduceert drie nieuwe lijnen die de gezondheid en schoonheid van haar garanderen: Be Mineral, Be Curativa en The Style.

Be Mineral is speciaal ontwikkeld voor beschadigd haar. Alle producten bevatten de ingrediënten Cuticlex en Pentavitin. Cuticlex hydrateert het haar en zorgt dat het weer glans en volume krijgt. Pentavitin smelt bij verhitting en wordt zo opgenomen in de kleinste delen van de cuticle. Wanneer Pentavitin afkoelt, creëert deze polymeer een beschermend laagje om het haar.

Be Mineral bestaat uit twee intensieve behandelingen. De Hair Resurrection Restructuring behandeling voor beschadigd en droog haar benut de Lozione Ristrutturante. Deze lotion breng je op het haar aan en met de Wet&Dry Straightener kun je het haar gemakkelijk sealen. De Hair Resurrection Plumping treatment met de Lozione Rimpolpante is ontwikkeld voor zwak, dun en droog haar. 

Om het haar en de hoofdhuid weer gezond te maken, ontwikkelde Be Hair de Be Curativa lijn. De producten hebben een helende werking en herstellen het haar en de hoofdhuid. Er is een speciale serie van drie producten tegen haaruitval en een serie tegen roos. Verder is er een 2-staps kalmerende behandeling met Shampoo Lenitivo en Lozione Lenitiva.

Tot slot brengt Be Hair een complete stylingrange op de markt die tot de verbeelding spreekt. Met The Style producten geef je vorm aan jouw ideeën en maak je elke look mogelijk. Je creëert met een paar handelingen volume, definitie en hold voor de stijlvolste resultaten. The Style lijn bestaat uit zeven producten.

www.soloindustries.nl

  • Be Curativa



  • Be Mineral



  • The Style



  •  

Related items