top news

Producten

Meer levendigheid

dinsdag, 29 januari 2019 07:51

Schwarzkopf Professional presenteert de nieuwe IGORA Vibrance. Een state-of-the-art hydraterende demi-permanente haarkleuring met oneindig veel mogelijkheden.

Kleur vormt het hart van Schwarzkopf Professional en al meer dan 50 jaar zet het toonaangevende kleurmerk IGORA nieuwe normen in de markt. Nu is het tijd voor de volgende innovatieve stap: een hypermoderne metamorfose van de demi-permanente haarkleuring IGORA Vibrance.

De nieuwe vloeibare formule met 1:1 mengverhouding zorgt voor een eenvoudigere formulering, snellere menging en efficiëntere toepassing. Het ultramoderne Activator systeem biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen een gel- of crèmeconsistentie. Ervaar het gebruiksgemak van een gel of de precisie die alleen een crème kan bieden!

Het volledige assortiment bestaat uit 68 tinten in alle kleurpaletten, met onder andere de Clear. Dit is een niet gepigmenteerde formule die gebruikt kan worden als glansbehandeling na elke kleuring of om de IGORA Vibrance tinten te verdunnen om de diepte en intensiteit van de kleur te verminderen en pasteltinten te creëren.

Voor vrouwen die een nieuwe look willen uitproberen zonder de commitment van een permanente kleur biedt IGORA Vibrance zes op maat gemaakte behandelingen: Break The Brass (neutraliserende tone-on-tone kleur voor blonde perfectie), Paint Me Pastel (veelzijdige pasteltinten), Runway Rebel (gewaagde modetinten), Gloss Boss (glanzende balayage), Tempting Tones (levendige kleuren) en One Two Gorgeous (een complete kleurvernieuwing met onweerstaanbare glans).

De IGORA Vibrance campagne laat zien hoe hetzelfde model haar look totaal kan veranderen - voor ultieme kleurvariatie! REimagine demi-permanente haarkleuring en volg de vibrance color movement via @schwarzkopfpronl en de #MOREVIBRANCE hashtag.

Media

Related items

 • Durf te kleuren 29 januari 2019

  Nieuw: Chroma ID van Schwarzkopf Professional. Van natuurlijk koelblond tot opvallend felroze, zonder het haar te beschadigen.

 • It's all about you 29 januari 2019

  Alle ogen zijn gericht op de nieuwe haar- en fashiontrends voor herfst/winter 2018. Schwarzkopf Professional toont haar visie in de 2:2018 Essential Looks collectie.

 • Hester Wernert-Rijn kiest voor Schwarzkopf Professional 29 januari 2019

  Hester Wernert-Rijn van Mogeen in Amsterdam is overgestapt naar de kleur-, care- en stylingproducten van Schwarzkopf Professional.

 • Video alert! Reinventing Hair Collection 29 januari 2019

  De vier Essential Looks 1:2018 trends zijn door Schwarzkopf Professional gepresenteerd. Random Rebel viert de culturele outsider en de rebelse non-conformist, Beyond Borders erkent een nieuwe multiculturele generatie en vervaagt grenzen, Real Me gaat over het onthullen van de ware ik en omarmt authenticiteit. Voor de vierde trend vroeg Schwarzkopf Professional digitale influencers om samen met 's werelds beste kleurartiesten te spelen, experimenteren, dromen en opnieuw te inspireren. Zo ontstond #RoyalTakeover.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL