Print this page
Producten

Verbeterde haarkwaliteit

woensdag, 01 augustus 2018 08:13

De nieuwe BC Fibre Clinix is een unieke salonbehandeling op maat, die verschillende haartypen en behoeften specifiek aanpakt. Voor een direct verbeterde haarkwaliteit.

Klanten zijn op zoek naar individuele oplossingen die echte en zichtbare resultaten opleveren voor hun haar. De nieuwe BC Fibre Clinix tilt een verzorgende salonervaring naar een hoger niveau door middel van de nieuwste haarverzorgingstechnologie op maat, die de haarstructuur fundamenteel transformeert.

Herhaaldelijke chemische of mechanische behandelingen kunnen de intactheid van het haar aantasten. De binnenste en buitenste haarstructuur kan worden verzwakt, wat resulteert in haar dat poreus, dof en futloos is en snel afbreekt. BC Fibre Clinix slaat een nieuwe weg in op het gebied van haarherstel, met een salonlijn op maat, specifiek voor elk haartype.

De lijn verhoogt de elasticiteit en veerkracht, en maakt het haar tot tien keer sterker in vergelijking met onbehandeld haar. In combinatie met het BC regime voor thuisgebruik houdt dit resultaat tot wel 60 dagen. Het BC Fibre Clinix gamma bestaat uit een shampoo, twee behandelingen (voor stug en fijn haar) en vijf verschillende boosters.

  • nieuwe BC Fibre Clinix



  • Ultra gepersonaliseerde in-salon behandeling



  •