top news

Producten

Voorkom haarbreuk

dinsdag, 31 juli 2018 08:18

Maak deel uit van een gloednieuw fenomeen: NAK Structure Complex. Omdat haarbreuk voorkomen beter is dan genezen… 

NAK Structure Complex is een eenvoudig 3-stappensysteem met baanbrekende bond building technologie, ontwikkeld om te worden gebruikt in combinatie met chemische behandelingen en producten, om haarschade te minimaliseren en mogelijke haarbreuk te voorkomen. NAK Structure Complex komt alle haartypes en services ten goede. Het maximaliseert de haarsterkte, glans en conditie van de wortels tot de punten. Plantaardige ingrediënten creëren een beschermende laag om de haarbruggen voor optimale bescherming.

De trilogie van Structure Complex bestaat uit No. 1 Bond Builder, No. 2 Bond Enforcer en No. 3 Bond Enhancer. De eerste stap coat en beschermt bestaande haarbruggen in het haar tijdens het chemische proces. Bond Enforcer wordt gebruikt nadat het chemische proces is voltooid. De bond building technologie herstelt gebroken haarbruggen en maakt het haar weer sterk, glanzend en gezond. De No. 3 Bond Enhancer is een behandeling die twee keer per week wordt uitgevoerd om nieuw gevormde bruggen in de cortex te verbeteren en behouden. Het voegt diep conditionerende ingrediënten toe aan het haar, om het vochtgehalte in droog of chemisch behandeld haar op peil te houden.

Speciaal voor thuisgebruik is er de Structure Complex Protein lijn, bestaande uit een shampoo, conditioner en masker, die verrijkt zijn met plantaardige proteïnen om haarherstel te bevorderen. Natuurlijk zijn al deze producten 100% sulfaatvrij, vrij van parabenen en niet getest op dieren.

people4salons.nl

 • NAK Structure Complex •  

Related items

 • Coole coupes 31 juli 2018

  NAK Hair introduceert Metallics, een gloednieuwe kleurcollectie ontworpen voor creatieve kleurtransformaties op opgelicht blond haar. Breng blond haar tot leven met metallic tinten! Deze gewaagde modekleuren zorgen voor een glinsterende haarkleur.

 • NAK Showcase 31 juli 2018

  Op maandag 12 maart vond de NAK Showcase plaats in de Facility Hair Academy in Zaandam.

 • Herstel het haar met proteïnen 31 juli 2018

  Structure Complex Protein van NAK Hair is een gloednieuwe collectie verrijkt met plantaardige proteïnen om haarherstel te bevorderen.

 • Inspirerende showcase 31 juli 2018

  Op 1 december vond de People 4 Showcase plaats in de Facility Hair Academy in Zaandam. Een showcase boordevol creativiteit en de nieuwste innovaties van de People 4 brands Fudge, NAK en Number 4.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL