Print this page
Producten

Like & Win: huidverbetering van hannah

dinsdag, 08 mei 2018 06:58

Een mooie en egale teint zonder camouflage of make-up? Dat kan met het Opulence Serum en Touch of Silk van hannah. Estetica Magazine mag 3 x een set van het Opulence Serum (30 ml) met de Touch of Silk (30 ml) t.w.v. €129,80 weggeven!

Een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte finish, dat staat hoog op ieders verlanglijstje! Dan zijn er gelukkig van die beautyproducten waarvan je denkt: hoe kon ik ooit zonder? Zoals het Opulence Serum en Touch of Silk van hannah; een serieus serum en een zijdezachte multifunctionele teintverbeteraar.

Het Opulence Serum is speciaal ontwikkeld om de huid te egaliseren, de teint te verhelderen en het bindweefsel te versterken. Dit innovatieve serum pakt overmatige pigmentatie en huidverkleuringen genadeloos aan en zorgt tevens voor een krachtige boost in de huid om het bindweefsel te verstevigen dankzij maar liefst 20% in olie oplosbare (en daarom een unieke, stabiele vorm van) vitamine C.

Het Opulence Serum en Touch of Silk zijn ‘a match made in heaven’! De zijdezachte formule van Touch of Silk bevat vitamine A, C, E en siliconenolie, en is daardoor in staat om kleine oneffenheden onmiddellijk op te vullen en de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter te laten.

Het helpt ook littekens en kleine huidbeschadigingen op een natuurlijke manier en zelfs sneller te herstellen. Ideaal als alternatief voor make-up, maar ook als primer voor foundation. Stop met camoufleren en start met huidverbetering door het Opulence Serum en Touch of Silk samen te gebruiken.

Wil jij kans maken op deze prachtige huidverbetering van hannah? Klik dan hier.