top news

Producten

Effortless style

maandag, 07 mei 2018 07:46

KMS presenteert drie nieuwe Style Primers voor een moeiteloze stijl. De nieuwste START producten zijn geïnspireerd door de moeiteloosheid van Melbourne, maar zullen mensen over de hele wereld in verrukking brengen.

Een jaar na de grote herlancering van het merk KMS laten de nieuwe Style Primers het START segment herleven en benadrukken ze de kenmerkende START. STYLE. FINISH. aanpak van KMS.

In deze unieke benadering van KMS maken de Style Primers een op stijl gerichte, voorbereidende service mogelijk. Een snelle service in de salon met KMS Core Reset Spray en de Style Primers verbetert de natuurlijke haarstructuur om een langdurige basis te vormen voor het stylen, met een resultaat dat houdt tot zeven keer wassen.

Na de service is het haar perfect voorbereid voor de styling met KMS STYLE en FINISH producten. De salonservice kan thuis worden verlengd met één van de drie nieuwe Style Primers die zijn afgestemd op de individuele haarbehoeften en ervoor zorgen dat het haar eenvoudig te stylen is.

De ADDVOLUME Style Primer maakt het fijne, futloze haar zichtbaar en voelbaar dikker – van de aanzet tot in de punten – en vormt zo de perfecte basis voor volumelooks. De MOISTREPAIR Style Primer herstelt de vochtbalans van het haar en verbetert de elasticiteit, voor haar dat gezonder aanvoelt. De TAMEFRIZZ Style Primer zorgt voor intensief herstel van gestrest, onhandelbaar haar. Het voedt het haar en maakt het intens zacht.

www.kmshair.com

  • Met de nieuwe Style Primers creëer je eenvoudig een moeiteloze stijl  •  

Related items

  • Urban looks 07 mei 2018

    De Spring/Summer 2018 trend van KMS heet Eclecticisme. Een smeltkroes van looks en haarstijlen om je te inspireren!

  • Genderless Grooming 07 mei 2018

    Geïnspireerd door de opkomende trend van genderneutrale schoonheid en straatstijlen uit Londen presenteert KMS zijn nieuwste collectie: Genderless Grooming.

  • Kao Academy opent deuren in Antwerpen 07 mei 2018

    De recent geopende Kao Academy in modestad Antwerpen is een nieuw wereldwijd trefpunt voor stylisten van Goldwell en KMS. De ruim 200 m2 waarover de nieuwe Academy Antwerp beschikt is multifunctioneel en kan naar behoefte worden aangepast.

  • Estetica NL april-juni 2017 07 mei 2018

    De digitale wereld neemt zonder twijfel het leven van heel veel mensen in beslag. Bijna iedereen lijkt tegenwoordig overal en altijd iets te moeten doen op een smartphone of tablet.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL