top news

Producten

Multi-masking concept

zondag, 25 maart 2018 07:41

The Circle Chronicles van Davines is een hoofdhuid- en haarlijn bestaande uit vijf maskers met een directe cosmetische werking. Een beauty routine musthave voor haar en hoofdhuid!

Davines heeft als eerste het multi-masking concept vanuit de skin care toegepast op het haar. Ieder masker uit de The Circle Chronicles lijn is uniek en vervult een specifieke behoefte, maar soms is het wenselijk om er meer dan één op hetzelfde moment te gebruiken (het multi-masking concept).

Je haar kan namelijk tegelijkertijd verschillende behoeftes hebben: je wilt je hoofdhuid bijvoorbeeld ontgiften, maar ook de haarpunten beschermen, of misschien de lengtes hydrateren en de hoofdhuid verkwikken. The Circle Chronicles lijn biedt een snelle en efficiënte behandeling, waarbij meerdere maskers met verschillende werkingen op verschillende delen van haar en hoofdhuid tegelijkertijd aangebracht kunnen worden, met de inwerktijd van slechts één masker!

The Spotlight Circle is een crèmeachtig witgekleurd masker, dat is ontwikkeld om het haar extra stralend en glanzend te maken en de kleur te versterken. Het heeft een uitstekend verzorgend effect en hydrateert het haar zonder het te verzwaren. The Quick Fix Circle doet z’n werk in slechts drie minuten, geeft een snelle hydratatie en zorgt voor zacht en stralend haar. Daarbij ontwart het het haar. Broos en beschadigd haar blaas je nieuw leven in met The Renaissance Circle. Het haar ziet er direct gezonder en sterker uit.

The Wake-Up Circle is een paarskleurig masker voor haar dat gestrest is. Het biedt stevigheid en volume en helpt de verloren balans terug te vinden. Tot slot The Purity Circle, een zuiverend masker om onzuiverheden op de hoofdhuid veroorzaakt door luchtvervuiling te verwijderen.

www.davines.nl

 • The Circle Chronicles van Davines •  

Related items

 • World Wide Hair Tour 2019 25 maart 2018

  Na jaren van boeiende steden, zoals Parijs, Los Angeles en Londen, kwam de Davines community nu samen in één van de meest tot de verbeelding sprekende locaties ter wereld: IJsland! Waar je de kracht van de natuur voelt en de hechte relatie tussen mens en planeet kunt ervaren...

 • Voor Davines betekent schoonheid verantwoordelijkheid 25 maart 2018

  Uit het Sustainability Report van Davines is gebleken dat de betrokkenheid van het merk bij duurzame kwesties een positief effect heeft op mens, milieu en maatschappij.

 • Bezoek Davines Village in Parma 25 maart 2018

  Davines heeft net buiten Parma de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor geopend. Dit centrum van duurzame schoonheid is de meest tastbare belichaming van de kernwaarden van het merk: schoonheid, duurzaamheid en welzijn.

 • Grafische effecten 25 maart 2018

  Word een kunstenaar en creëer nieuwe geometrieën met onverwachte effecten, waardoor het haar verandert in een waar kunstwerk!

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL