top news

Producten

Renaissance kleurtrend

maandag, 30 oktober 2017 15:12

Rijke en weelderige kleuren zie je overal op de catwalks. Met IGORA ROYAL Opulescence kun je deze Renaissance trend nu zelf ook omarmen.

De IGORA ROYAL Opulescence permanente kleuring is verkrijgbaar in zes tinten: Velvet Slate, Royal Russet, Fiery Copper, Powder Blush, Sheer Mauve en Golden Dawn. De kleuren zijn geïnspireerd door de pigmenten die gebruikt werden door Renaissance kunstenaars. Deze opulent, maar toch genuanceerde tinten creëren elke keer opnieuw een luxe en levendig resultaat.

Bij de IGORA ROYAL Opulescence kleurlijn horen ook twee salonservices: Natural Illumination Service en Soft Illumination Service. De Natural Illumination Service is een moderne combinatie van IGORA ROYAL Opulescence tinten, die op een kruislings diagonale wijze worden opgebracht. Op deze manier wordt een 'lit from within' stralend effect gecreëerd, waardoor het haar elegante diepte krijgt. Het 3D-effect kan worden bereikt met de Schwarzkopf Professional ColorMelter palet en spons.

De Soft Illumination Service is een verfijnde combinatie van complementaire IGORA ROYAL Opulescence tinten. De kleuren worden met een chevrongeïnspireerde techniek opgebracht om zachte diepte en textuur te creëren. Dit 3D-effect komt tot leven met de Schwarzkopf Professional ColorMelter palet en penseel.

Beide IGORA ROYAL Opulescence kleurservices kunnen bekeken worden op het Schwarzkopf Professional YouTube kanaal: youtube.com/schwarzkopfpro

 • IGORA ROYAL Opulescence • IGORA ROYAL Opulescence •  

Related items

 • Samenwerking Schwarzkopf en Piet-Jan Duivenvoorden 30 oktober 2017

  Piet-Jan Duivenvoorden en zijn team van FORTY SEVEN zijn een samenwerking met Schwarzkopf Professional aangegaan. In de salon in Noordwijk wordt voortaan gewerkt met de kleur-, care- en stylingproducten van Schwarzkopf Professional. Ook zal Piet-Jan Duivenvoorden verschillende presentaties en trainingen voor Schwarzkopf Professional gaan geven.

 • Essential Looks SS17: Modern Ikon 30 oktober 2017

  Voor de Essential Looks 1-2017 heeft Schwarzkopf Professional de trends van de catwalks vertaald naar draagbare salonlooks. De Essential Looks Modern Ikon Collectie bestaat uit drie verschillende trends: Opulent, Beat Icon en Colorama.

 • Perfect blond 30 oktober 2017

  Het BLONDME assortiment van Schwarzkopf Professional is nu beter dan ooit dankzij de revolutionaire bonding technologie die erin verwerkt zit. Welkom in een nieuw tijdperk van perfect blond!

 • New Essential Looks: Flex Collection 30 oktober 2017

  De herfst/winter 2016-2017 Essential Looks: Flex Collection is vol van alle nieuwe prachtige kleuren, kapsels met postuur en een natuurlijke mix van klassieke en moderne vormgeving. De Flex Collection bestaat uit drie on-trend looks: Koolblonds, Athleisure en Genderless.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL