top news

Producten

Renaissance kleurtrend

maandag, 30 oktober 2017 15:12

Rijke en weelderige kleuren zie je overal op de catwalks. Met IGORA ROYAL Opulescence kun je deze Renaissance trend nu zelf ook omarmen.

De IGORA ROYAL Opulescence permanente kleuring is verkrijgbaar in zes tinten: Velvet Slate, Royal Russet, Fiery Copper, Powder Blush, Sheer Mauve en Golden Dawn. De kleuren zijn geïnspireerd door de pigmenten die gebruikt werden door Renaissance kunstenaars. Deze opulent, maar toch genuanceerde tinten creëren elke keer opnieuw een luxe en levendig resultaat.

Bij de IGORA ROYAL Opulescence kleurlijn horen ook twee salonservices: Natural Illumination Service en Soft Illumination Service. De Natural Illumination Service is een moderne combinatie van IGORA ROYAL Opulescence tinten, die op een kruislings diagonale wijze worden opgebracht. Op deze manier wordt een 'lit from within' stralend effect gecreëerd, waardoor het haar elegante diepte krijgt. Het 3D-effect kan worden bereikt met de Schwarzkopf Professional ColorMelter palet en spons.

De Soft Illumination Service is een verfijnde combinatie van complementaire IGORA ROYAL Opulescence tinten. De kleuren worden met een chevrongeïnspireerde techniek opgebracht om zachte diepte en textuur te creëren. Dit 3D-effect komt tot leven met de Schwarzkopf Professional ColorMelter palet en penseel.

Beide IGORA ROYAL Opulescence kleurservices kunnen bekeken worden op het Schwarzkopf Professional YouTube kanaal: youtube.com/schwarzkopfpro

 • IGORA ROYAL Opulescence • IGORA ROYAL Opulescence •  

Related items

 • Video alert! Reinventing Hair Collection 30 oktober 2017

  De vier Essential Looks 1:2018 trends zijn door Schwarzkopf Professional gepresenteerd. Random Rebel viert de culturele outsider en de rebelse non-conformist, Beyond Borders erkent een nieuwe multiculturele generatie en vervaagt grenzen, Real Me gaat over het onthullen van de ware ik en omarmt authenticiteit. Voor de vierde trend vroeg Schwarzkopf Professional digitale influencers om samen met 's werelds beste kleurartiesten te spelen, experimenteren, dromen en opnieuw te inspireren. Zo ontstond #RoyalTakeover.

 • Pasteliconen 30 oktober 2017

  Blond is meer dan zomaar een haarkleur. Het is een emotie, een levensstijl, een droom. Het kan speels zijn, engelachtig of supersexy. Het BLONDME assortiment van Schwarzkopf Professional is uitgebreid met drie nieuwe tinten Blonde Lifting en vier nieuwe Blush Wash producten.

 • Reinventing hair 30 oktober 2017

  De nieuwe Essential Looks collectie is gepresenteerd, en hoe! Dit jaar werd er flink uitgepakt met een indrukwekkende show. Maar liefst 1500 gasten uit heel Europa waren naar Studio21 in Hilversum gekomen om de REinventing hair collection te bewonderen.

 • Samenwerking Schwarzkopf en Piet-Jan Duivenvoorden 30 oktober 2017

  Piet-Jan Duivenvoorden en zijn team van FORTY SEVEN zijn een samenwerking met Schwarzkopf Professional aangegaan. In de salon in Noordwijk wordt voortaan gewerkt met de kleur-, care- en stylingproducten van Schwarzkopf Professional. Ook zal Piet-Jan Duivenvoorden verschillende presentaties en trainingen voor Schwarzkopf Professional gaan geven.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL