Print this page
Producten

Product spotlight: The Demi

dinsdag, 24 oktober 2017 08:18

Paul Mitchell introduceert een nieuwe kleurlijn: The Demi. De perfecte samensmelting van glans, verzorging en dekking met 27 onderling mengbare en semi-permanente tinten. Ervaar de oneindige creatieve mogelijkheden van The Demi!

Valerie George, Paul Mitchell Hair Color Chemist, creëerde eerst een rijke, conditionerende gelbasis. Daarna werkte ze samen met de Artistic Directors en het Product Development Team om het perfecte palet levensechte tinten te maken. Het uiteindelijke resultaat is een selectie ongelofelijk levendige kleuren met heel veel voordelen.

De uiterst zachte kleuring zonder ammoniak zorgt voor een uitstekende conditie van het haar en heeft een houdbaarheid van 4 tot 6 weken. The Demi werkt zeer snel en is gebruiksvriendelijk, de applicatie is simpel en licht. Het transformeert dof, natuurlijk haar onmiddellijk in een uitzonderlijk glanzende en gezonde haardos.

The Demi van Paul Mitchell geeft reflecties aan haar met highlights, en voegt een glanzende en oplichtende weerschijn toe. Het verfijnt de haartextuur, die glad en zijdezacht aanvoelt. Het biedt een moeiteloze dekking van grijze haren zonder het haar te verzwaren of een mat effect te geven. Met een aparte Clear kun je je formuleringen aanpassen voor eindeloze op maat gemaakte kleuringen of je kunt 'm als een soort topcoat gebruiken om briljante glans toe te voegen. 

www.pro-duo.nl

  • The Demi by Paul Mitchell



  • The Demi by Paul Mitchell



  • The Demi by Paul Mitchell



  •  

Related items