top news

Producten

Nieuw in Nederland: Valera

zondag, 06 augustus 2017 13:51

Sinds 1 juli is TRINITY haircare Benelux de exclusieve distributeur van de Valera Salon Exclusive serie van Valera Professional.

Het Zwitserse merk Valera Professional heeft met Valera Salon Exclusive een exclusieve lijn ontwikkeld die door middel van geselecteerde distributeurs uitsluitend verkocht wordt aan professionals. De Valera Salon Exclusive serie bestaat uit verschillende föhns en biedt voor iedere behoefte - of het nu gaat om een longlife, compact of ultralicht model - de juiste oplossing. Een hoogwaardige stijltang en een krachtige tondeuse maken het assortiment compleet.

Een absolute noviteit in de haardrogermarkt is het Touch Me stylingmondstuk, dat dankzij het innovatieve Self-Cooling Double-Layer System niet oververhit raakt. Het mondstuk kan tijdens het gebruik van de haardroger worden aangeraakt en in elke richting worden gedraaid. Hierdoor kunnen hairstylisten nog creatiever zijn.

Valera hecht ook grote waarde aan ergonomie. De handgreep van alle haardrogers in het Salon Exclusive assortiment wordt gekenmerkt door een zeer speciaal anatomisch ontwerp, licht gebogen om perfect in de hand te passen voor een veilig, vermoeidheidsvrij gebruik en een betere beheersing van de bewegingen. Bovendien zijn de haardrogers ontworpen voor een trillingsvrije balans om gewrichten te beschermen en spierspanningen te verminderen.

www.trinity-haircare.nl

 

 • Valera Salon Exclusive serie •  

Related items

 • Bloemrijke zomer 06 augustus 2017

  Rêve D'Amarante – de lente/zomercollectie 2018 van TRINITY haircare - gaat helemaal over bloemen, over een gelukkig gevoel, over een rijk boeket aan kapsels, stijlen, mode en vrouwelijke schoonheid.

 • Nieuwe keratinebehandeling 06 augustus 2017

  In oktober vorig jaar introduceerde TRINITY drie nieuwe behandelingen: TRINIFORCE Keratin Filler, TRINIFORCE Fibre Thickener en TRINIFORCE Triniplexx. De oplossing voor fijn, poreus, beschadigd, slap of futloos haar.

 • Video alert! Rawmantic trendcollectie 06 augustus 2017

  Vrouwelijk, romantisch, wild, zelfbewust, klassiek en toch up-to-date. Contrasten versterken elkaar in Rawmantic, de herfst/wintercollectie van TRINITY haircare.

 • Estetica NL oktober-december 2017 06 augustus 2017

  “Een utopie gloort altijd aan de horizon. Ik kom twee stappen dichterbij; de horizon verplaatst zich twee stappen verder weg. Ik loop nog tien stappen en de horizon is weer tien stappen verderop. Het maakt niet uit hoe ver ik loop, ik zal de horizon nooit bereiken. Het doel van een utopie is om te blijven lopen.”

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL