Print this page
Producten

Like & Win: Lash & Brow Bar van RefectoCil

woensdag, 02 augustus 2017 08:22

Brow en lash tinting is hot! RefectoCil, marktleider op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf, speelt in op deze trend met de Lash & Brow Bar.

Eén blik zegt meer dan duizend woorden. Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk middelpunt van het gezicht. De consument is zich steeds meer bewust van het feit dat wimpers en wenkbrauwen ook styling en verzorging nodig hebben. Met de nieuwe Lash & Brow Bar van RefectoCil heb je alle producten die nodig zijn voor prachtige wimpers en wenkbrauwen overzichtelijk bij elkaar.

De Lash & Brow Bar is een echte eyecatcher in de salon. De stijlvolle display is voorzien van houders voor de benodigde producten en ook aan de wattenschijfjes en wattenstaafjes is gedacht. De Lash & Brow Bar bevat de volgende producten: 1 x Tint Remover, 1 x Micellar Eye Make-up Remover, 1 x Oxidant 3% Developer Cream, 1 x Skin Protection Cream & Eye Mask , 1 x Silicone Pads, 1 x Artist Palette, 2 x verfpenseel (hard & zacht), 1 x LongLash Gel, 8 x verf (zwart, grijs, blauw/zwart, blauw, lichtbruin, natuurbruin, rood, kastanje) en 1 x Blond Brow. De display is lichtgewicht en heeft een praktisch handvat, waardoor je ’m ook makkelijk meeneemt.

Estetica Magazine mag 2 x een Lash & Brow Bar t.w.v. €99,95 weggeven! Wil jij kans maken op deze wenkbrauw- en wimperstylingset van RefectoCil? Like dan de Facebook-pagina van Estetica NL én het bericht.

  • De Lash & Brow Bar van RefectoCil is een echte eyecatcher



  • De Lash & Brow Bar van RefectoCil is een echte eyecatcher



  •