top news

Producten

Verzorgende haarkleuring

woensdag, 05 juli 2017 10:11

Nook heeft sinds kort een nieuwe kleurlijn toegevoegd aan het assortiment: The Origin Color. Een permanent kleursysteem met eco-gecertificeerde ingrediënten.

The Origin Color van Nook is een permanent oxidatie kleursysteem met anti-aging eigenschappen, waardoor het haar zacht, glanzend en gehydrateerd blijft. De kleurlijn is ‘made with passion’. Dit houdt in met maximaal respect voor het haar en de hoofdhuid. Tijdens het kleuren wordt er een film gecreëerd die de hoofdhuid beschermt tegen irritatie en roodheid. De speciale NCR (Natural Color Retention) technologie in deze geavanceerde kleuring vangt en houdt de micropigmenten in de haarvezel vast en garandeert op deze manier een levendige en lang houdende kleur en een diepe conditionerende werking.

De actieve ingrediënten in de lijn zijn quinoa, Abyssinian oil en het Amino Acid Complex. Quinoa is een natuurlijke antioxidant, die rijk is aan aminozuren. Dit gecertificeerde organische bestanddeel is sterk verzachtend en revitaliserend, anti-aging en beschermend. Abyssinian oil is een natuurlijke olie met hydraterende eigenschappen. De olie houdt de haarvezel levendig, herstelt het evenwicht van het haar en de hoofdhuid en verbetert de natuurlijke glans van het haar. Ook dit ingrediënt is eco-gecertificeerd. De aminozuren in het Amino Acid Complex hebben een sterke affiniteit met de haarvezel. Dankzij hun natuurlijke eigenschappen herstellen en beschermen ze de haarstructuur en herstellen de elasticiteit en vitaliteit van het haar.

The Origin Color kleuring is verkrijgbaar in tubes van 100 ml en door de crèmegel substantie is het product snel te mengen, eenvoudig aan te brengen en gemakkelijk uit te spoelen. The Origin Color biedt een perfecte grijsdekking, gelijkmatige en natuurlijke reflecties, een nauwkeurige oplichting tot vier tinten lichter, uitstekende cosmetische resultaten en een gelijkmatige kleur, zelfs op poreus en weerbarstig haar.

Het volledige gamma bestaat uit 89 verschillende tinten, maar door deze kleuren onderling te mengen zijn de creatieve mogelijkheden oneindig. The Origin Color producten hebben een verfijnde geur en zijn allergeenvrij. Hierdoor verandert de kleurservice in een echte schoonheidsbehandeling!

www.soloindustries.nl

 • The Origin Color by Nook • The Origin Color by Nook •  

Related items

 • Simply different 05 juli 2017

  Het Italiaanse merk Be Hair introduceert drie nieuwe lijnen die de gezondheid en schoonheid van haar garanderen: Be Mineral, Be Curativa en The Style.

 • Crazy Colors 05 juli 2017

  De BE COLOR kleurlijn van het Italiaanse merk Be hair is sinds kort uitgebreid met Crazy Fluo Color Gel. Tien levendige kleuren op basis van kaviaar, keratine en collageen.

 • Het verhaal achter N\O 05 juli 2017

  Natural\Original wil de professionele kapper terug laten keren naar het echte ambacht, met enkel producten die er toe doen. De visie van Natural\Original is duidelijk, duurzaam & eerlijk.

 • The Color College 05 juli 2017

  Kleuren van het haar vraagt al jaren meer aandacht dan knippen. Daarom opende in september 2016 The Color College - het eerste haarkleurinstituut van Nederland - haar deuren aan de Bilderdijkstraat 207-209 in Amsterdam.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL