Print this page
Producten

Repair your hair

woensdag, 03 mei 2017 07:03

De REPAIR-ME lijn van KEVIN.MURPHY is uitgebreid met een nieuw product: LEAVE-IN.REPAIR, een instant repair voor het haar. Repair your hair from root to ends! 

De hele REPAIR-ME lijn is erop gericht om het proteïnetekort in het haar te herstellen. Een proteïnetekort zorgt voor beschadigd haar. Deze beschadigingen ontstaan wanneer het haar chemisch is behandeld of dagelijks wordt gestyled met hitte tools.

Dagelijkse eiwitrijke haarverzorging laat vaak residu achter in het haar, waardoor het broos en stijf aanvoelt. De technologie die in de lijn zit, zorgt ervoor dat proteïnen ingekapseld worden in enzymen waardoor ze zacht blijven. De lijn zorgt voor de wederopbouw van proteïnen, zodat het haar zich herstelt.

LEAVE-IN.REPAIR herstelt de beschadigde delen van het haar direct. Daarnaast herstelt het gespleten haarpunten en stopt het haarbreuk als gevolg van broosheid. Proteïnen uit Green Peas, extracten van Bamboo en Jojoba Seed Oil geven kracht, voeden en verzorgen het haar. Voor een instant repair breng je LEAVE-IN.REPAIR aan op handdoekdroog haar.

www.kevinmurphy.nl

  • LEAVE-IN.REPAIR van KEVIN.MURPHY



  • LEAVE-IN.REPAIR van KEVIN.MURPHY



  •  

Related items