Print this page
Producten

Koffie tegen haarverlies

dinsdag, 04 april 2017 07:20

De Recoffee Caffeine Shampoo en Hair Tonic van O'right revitaliseren de hoofdhuid en versterken het haar. Natuurlijke koffieolie en cafeïne zorgen ervoor dat de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Dit bevordert de haargroei bij zowel mannen als vrouwen.

De Recoffee Caffeine Shampoo bevat onder andere natuurlijke cafeïne van lokaal verbouwde koffie uit Taiwan, die de hoofdhuid revitaliseert en het haar en de follikel versterkt. Natuurlijke oliën en plantenextracten geven deze shampoo een milde geur en kalmeren de huid. Het resultaat is een gezondere hoofdhuid en voller en dikker haar.

De Caffeine Hair Tonic bevat natuurlijke cafeïne, gemberextracten, fumaria olie en wilgenblad. Op basis van dagelijks gebruik wordt de hoofdhuid gestimuleerd en geeft een aantoonbaar en bewezen resultaat in haargroei.  

De anti-hairloss treatment kit (bestaande uit de shampoo en tonic) kost €149,50 en is voldoende voor een behandeling van 12 weken. Mensen die last hebben van (excessief) haaruitval hebben enorme baat bij de behandeling. Voller en dikker haar is al merkbaar na één week. 

Deze nieuwe producten van O'right | Natural & Pure Green Hair Care zijn exclusief verkrijgbaar bij de duurzaam werkende kapsalon en via de webshop hairoright.nl.

  • Caffeine Hair Tonic  • Recoffee Caffeine Shampoo  •  

Related items