top news

Producten

Luxe gift sets voor de feestdagen

vrijdag, 09 december 2016 09:05

Speciaal voor de feestdagen lanceert ghd de nieuwe limited edition copper luxe collection. Be as bad as you like, but be good to your hair.

De collectie bestaat uit zeven exclusieve gift sets met een luxe koperen touch. Zo is er een premium gift set bestaande uit de copper luxe ghd platinum styler, hittebestendige tas en twee nagellakjes. De ghd platinum styler met gepatenteerde tri-zone technologie zorgt voor een constante, gelijkmatige temperatuur van 185°C.

Dan is er een gift set met de copper ghd V gold styler, een hittebestendige tas en een nagellakje. De ghd V gold styler met geavanceerde keramische warmtetechnologie en gladde, voorgevormde bladen zorgt voor ultieme glans. De ghd air professional hairdryer is ook verkrijgbaar in een limited edition copper luxe gift set. Deze haardroger met geavanceerde ionentechnologie zorgt ervoor dat pluizend en statisch haar wordt omgetoverd in een gladde en salonwaardige finish.

Creëer een prachtige glanzende partylook met de ultimate brush gift set, bestaande uit een paddle brush, ceramic vented radial brush, tail comb en twee sectioning clips, of kies voor de ultimate style gift set met een paddle brush, smooth & finish serum en een heat protect spray. Beide sets zitten in een mooie etui.

Verder is er ook nog een luxe gift set met de limited edition copper luxe ghd air en ghd V gold classic styler inclusief hittebestendige tas. Tot slot de flight gift set met de limited edition travel hairdryer en protection bag. De ghd flight is licht, compact en krachtig. Deze nieuwe reishaardroger van ghd is 60 procent lichter dan de professionele ghd aura haardroger, maar heeft nog steeds 85 procent van de kracht.

www.proud247.nl

 • ghd limited edition copper luxe collection •  

Related items

 • Hello heat, goodbye split ends 09 december 2016

  ghd introduceert advanced split end therapy. Dit product gebruikt de kracht van warmte om het haar te herstellen. Hello hitte, goodbye gespleten haarpunten!

 • Stylen zonder concessies 09 december 2016

  Het exclusieve kappersmerk ghd introduceert de nieuwe ghd platinum voor stylen zonder schuldgevoel in slechts één beweging.

 • ghd sponsort Victoria’s Secret Fashion Show 09 december 2016

  Het Britse merk ghd is ook dit jaar weer de officiële hair tool sponsor van de meest bekende en extravagante lingerieshow ter wereld: Victoria’s Secret Fashion Show.

 • Limited edition eclipse white 09 december 2016

  ghd lanceert de limited edition eclipse white. De stijltang heeft dezelfde eigenschappen als de vertrouwde zwarte eclipse, maar dan in een nieuw fris design.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL