top news

Producten

Hoogwaardige verzorgingslijn

woensdag, 30 november 2016 08:31

Keune Haircosmetics introduceert de hoogwaardige verzorgingslijn Keune Care. Met deze lijn heeft de kapper het middel in handen om de klant prachtig, gezond haar te geven. With great care comes great hair.

De strakke, luxe nieuwe verpakkingen van de Care-lijn zijn geïnspireerd op de apothekersflessen uit de jaren ’20, die in de Amsterdamse apotheek stonden van bedrijfsoprichter Jan Keune.

Tegenwoordig is Keune een professioneel haarmerk dat in meer dan 70 landen door kappers en kleurexperts gebruikt wordt. Een internationaal bedrijf dus, maar nog steeds in handen van de familie Keune. De producten worden met liefde ontwikkeld en gemaakt in Soest en zijn exclusief verkrijgbaar in Keune-salons.

De vernieuwde Keune Care-producten zijn ontworpen om verschillende haaruitdagingen aan te pakken. Of het nu om droog haar, beschadigd haar of roos gaat, Keune heeft ontdekt dat een goed functionerende hoofdhuid de sleutel is tot mooi, gezond haar. Daarom zijn de Care-producten gemaakt van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden en kalmeren, terwijl iedere haar van binnenuit verzorgd wordt.

De formules zijn verrijkt met het gepatenteerde Essential Mineral Complex. Dit complex bestaat uit vijf verschillende mineralen (zink, koper, silicium, ijzer en magnesium), die samenwerken voor de beste resultaten. Het is bewezen dat bij herhaaldelijk gebruik van deze mineralencocktail de conditie van zowel de hoofdhuid als het haar aanzienlijk verbetert.

Het Care-assortiment bestaat onder andere uit shampoos, conditioners, haarmaskers, treatment lotions en meer. Binnen Care bestaan er tien verschillende productseries, stuk voor stuk ontworpen om een ander probleem aan te pakken.

www.keune.nl

 • With great care comes great hair. • Vital Nutrition voedt droog, poreus en beschadigd haar. •  

Related items

 • Let's celebrate style 30 november 2016

  Keune Haircosmetics heeft de stylinglijn Design opnieuw gelanceerd als STYLE. De vernieuwde lijn bestaat uit bestaande favorieten, verbeterde formules en nieuw ontworpen producten.

 • Launch Event Keune Style 30 november 2016

  Begin januari vond het Keune Style Launch Event plaats in Studio 21 met een sneak peak van alle nieuwe initiatieven voor 2019! Ook werd er geproost op het 97-jarig bestaan van Keune Haircosmetics.

 • Roots of beauty 30 november 2016

  Meer dan 2000 gasten uit ruim 30 landen kwamen samen in de mooie oude Werkspoorkathedraal in Utrecht om het kappersvak en Keunes honderdjarige erfgoed te vieren. Het spektakel had Roots of Beauty als thema en nam de gasten mee op een inspirerende reis.

 • George Keune sr. krijgt lintje 30 november 2016

  George Keune sr., president-eigenaar van Keune Haircosmetics, heeft afgelopen donderdag in de gemeente Blaricum een Koninklijke onderscheiding gekregen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL