Print this page
Producten

Ontspannende hairspa met bamboe

maandag, 31 oktober 2016 11:05

O’right gebruikt de kracht van bamboe in een speciale lijn voor de behandeling van hoofdhuid- en haarproblemen: Bamboo Hair Treatment.

Met de Bamboo Hair Treatment richt O’right zich op het herstellen en voeden van de hoofdhuid, omdat een goede haarverzorging begint bij een gezonde hoofdhuid. De lijn bestaat uit drie producten: Bamboo Scalp Nourishing Gel, Bamboo Anti-grease Scalp Serum en Bamboo Moisturizing Hair Treatment. De producten worden ingezet tijdens de ontspannende Bamboo Hairspa. Dit is een reinigende en voedende behandeling in vier stappen voor een ontspannen en weldadige ervaring.

De Bamboo Hairspa behandeling begint met een scalpreiniging met het Bamboo Anti-grease Scalp Serum. Dit serum bestaat uit een mix van bamboe-, kamille- en wilgenextracten. De hoofdhuid wordt zo ontdaan van overtollig talg en opgehoopte dode huidcellen. Daarna volgt de wasmassage (Formosa Hairwashing) op basis van eeuwenoude Chinese acupressuurtechnieken. De derde stap is de kalmeringsfase, waarbij de behandelde hoofdhuid tot rust wordt gebracht met de Bamboo Scalp Nourishing Gel. De laatste stap in de behandeling is de treatmentfase, waarbij het haar intensief gevoed en hersteld wordt met de Bamboo Moisturizing Hair Treatment. Hiervoor wordt een ritueel aan de wasbak uitgevoerd, waarbij extra kruiden (lavendel/tijm) of fruit (limoen/sinaasappel) aan de treatment worden toegevoegd.

Om deze service ook in jouw salon tot een succes te maken, heeft O’right de Formosa Hairwashing ontwikkeld. De service is gebaseerd op het toepassen van eeuwenoude Chinese acupressuurtechnieken. Acupressuur activeert zenuwuiteinden en heeft zo een verzachtende en helende werking op het hele lichaam. Tijdens de wasmassage worden twaalf acupressuurpunten op het hoofd behandeld. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de scalp en brengt lichaam en geest in harmonie. Met de Formosa Hairwashing speelt O’right in op de toenemende behoefte aan wellness en ontspanning als extra service in de salon.

www.hairoright.nl

  • Bamboe beschikt over helende en herstellende eigenschappen



  •  

Related items