top news

Producten

Mesh up your hair

woensdag, 10 augustus 2016 15:05

Keune presenteert met trots de volledig vernieuwde Blend stylinglijn. Mix & match voor unieke, individuele stylings. Be inspired en laat je creativiteit de vrije loop.Keune Blend heeft een make-over gekregen! De jongste stylinglijn van het merk is van top tot teen vernieuwd.

De producten hebben stuk voor stuk een stoer, modern uiterlijk. Het ontwerp van de potjes, aerosols en flesjes is geïnspireerd door industrieel design, strakke, cleane lijnen en krachtige typografie. Natuurlijk zijn bekende en beminde Blend producten als Sea Salt Spray, Clay en De-Frizz gebleven, de formules van Refreshing Spray en Volume Powder zijn verbeterd voor nog sterkere resultaten en - waar Keune echt enthousiast over is - er zijn drie gloednieuwe producten geïntroduceerd: Prep Spray, Gloss Spray en Fiber Wax.

Haar is bedoeld om mee te spelen. Laat je creativiteit de vrije loop en maak het glad, crunch het, draai het of maak een kuif. Ontwikkeld voor de moderne kunstenaar, de stijlartiest en de vrije geest is er een perfect passende blend voor iedereen. Dus grijp zo veel Blend producten als je wilt om een hele nieuwe look te creëren.

Om wereldwijd professionele creativiteit te stimuleren heeft Keune acht verschillende Blend looks gecreëerd, geïnspireerd door acht wereldsteden: Daring Daring Detroit, Lovely London, Seductive Sao Paulo, Serene Stockholm, Sturdy Sydney, Twisted Tokyo, Philadelphia Perfect en Amazing Amsterdam. Creëer de looks zelf met de nieuwe Blend producten en het bijpassende inspiratiemagazine. Maar geef vooral je eigen draai aan de looks! Daar gaat het tenslotte om.

Check keune.nl/blend voor meer inspiratie en how-to video's.

  • Mesh up your hair met de vernieuwde Blend lijn van Keune



  •  

Related items

  • THE FUTURE IS... Ambassador Event 10 augustus 2016

    Eind januari kwamen meer dan 700 ambassadors samen in DeFabrique in Utrecht voor het tweejaarlijkse Ambassador Event van Keune Haircosmetics.

  • Celebrating 100 years of Keune 10 augustus 2016

    Met een spectaculaire show van internationale allure heeft Keune Haircosmetics op zondag 19 juni in de RAI Amsterdam zijn honderdjarig bestaan gevierd.

  • Eerste editie Keune Hairstylist Awards 10 augustus 2016

    Keune Haircosmetics lanceert de eerste editie van de Keune Hairstylist Awards. Een internationale online competitie, waarbij haarstylisten uit meer dan 40 landen de kans krijgen om hun talent te delen met het grote publiek.

  • Colors with attitude 10 augustus 2016

    Kies voor een gewaagde look of profileer jezelf op een subtielere manier. Ontdek Keune Color Chameleon, een nieuwe lijn met intense kleuren die direct resultaat geven.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL