top news

Producten

Durf jij de kleurtest aan?

woensdag, 29 juni 2016 07:33

Durf jij de uitdaging van Kadus Professional aan? Doe dan nu de gratis kleurtest en ontdek het geheim van hun kleuren.

Kadus Professional is al bijna 100 jaar een begrip in de internationale kapperswereld. Het uitgebreide kleurenscala kenmerkt zich door een fantastische grijsdekking, ongekende levendigheid en enorme duurzaamheid.

De Vitaflection Microspheres in de Extra Rich Crème permanente haarkleuring worden direct geactiveerd, wanneer de haarkleuring met Kadus Professional ontwikkelaar gemengd wordt. De rijke substantie bevat verzorgende waxen en lipiden, die zorgen voor een optimale opname van de Microspheres in iedere haarvezel.

En omdat ze zo klein zijn, dringen ze makkelijk tot diep in het haar door. De kleine moleculen zitten bomvol kleur en koppelen zich in de haarschacht aan elkaar. Dat zorgt voor een mooie grijsdekking en een duurzaam kleurbehoud. De waxen en lipiden leggen een verzorgend laagje rondom het haar, waardoor het een uitzonderlijke glans krijgt.

De verfijnde geur maakt de beautyervaring helemaal af; jouw klant voelt zich stralend en verzorgd. Kadus Professional daagt je uit om je huidige kleurmerk te vergelijken met Kadus Professional. Probeer drie mooie kleuren naar keuze en ontdek het geheim van Kadus Professional!

Vraag nu gratis je drie favoriete kleuren aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Floor stuurt je ze gratis en geheel vrijblijvend toe.

www.kadusprofessional.nl
www.salontotaalconcept.nl

  • Kadus Professional Permanent Color



  •  

Related items

  • Nieuwe care lijn 29 juni 2016

    Gezond haar vormt de basis voor een mooi kapsel. Dankzij de nieuwe care lijn van Kadus Professional is dit nu binnen handbereik.

  • Voedende kracht van arganolie 29 juni 2016

    Ervaar de voedende kracht van arganolie in de nieuwe Velvet Oil van Kadus Professional. De lichtgewicht formule biedt volop mogelijkheden.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL