top news

Producten

Ideale partner bij chemische behandelingen

dinsdag, 26 april 2016 09:10

Maak van elke chemische behandeling een verzorgende service met Triniplexx van TRINITY haircare. Voor optimale bescherming van het haar tegen beschadigingen tijdens chemische behandelingen.

Chemische behandelingen, zoals blonderen, kleuren en permanenten, en thermische behandelingen, zoals stijlen en föhnen, waren tot voor kort schadelijk en ongezond voor het haar. Maar dat is sinds de introductie van verschillende structuur verbeterende haarproducten geschiedenis! Ook de laboratoria van TRINITY haircare hebben niet stilgezeten en hebben de revolutionaire formule Triniplexx ontwikkeld.

Triniplexx werkt diep in de haarvezels en is daardoor de ideale partner bij alle chemische behandelingen in de salon; van kleuren en blonderen tot permanenten. Triniplexx creëert nieuwe en beschermt bestaande zwavelbruggen in het haar. Hierdoor voorkomt het op een proactieve manier haarbreuk, repareert de reeds beschadigde haarvezels en herstelt de haarstructuur, de elasticiteit en de veerkracht van het haar.

De Triniplexx salonbehandeling wordt gestart met de Fluid (stap 1), het meest geconcentreerde en belangrijkste product, dat kan worden toegevoegd aan elke chemische behandeling. Vervolgens wordt het effect van de Fluid verder verbeterd door het Triniplexx Mask (stap 2). Dit masker is uitsluitend ontwikkeld voor salongebruik en verbindt de zwavelbruggen, die zijn ontwikkeld door de Triniplexx Fluid, met elkaar. Op deze manier wordt het haar intensief gehydrateerd en gevoed.

De Triniplexx Conditioner en Shampoo (stap 3) neutraliseren en verzorgen het haar zowel in de salon als thuis. Er is een speciale Home Kit, bestaande uit 100 ml Shampoo en 100 ml Conditioner, voor thuisgebruik. Door één à twee keer per week gebruik te maken van deze producten kunnen de behaalde resultaten van de salonbehandeling gegarandeerd worden.

Interesse in deze revolutionaire salonservice van TRINITY haircare? Kijk op www.trinity-haircare.nl.

  • Triniplexx Fluid



  • Triniplexx Mask



  • Triniplexx Home Kit



  •  

Related items

  • The art of Shinrin-yoku 26 april 2016

    TRINITY haircare presenteert in The art of Shinrin-yoku collectie haarkleuren die helemaal in lijn zijn met de kleuren van de herfst en het kleurenpalet dat de natuur tijdens dit seizoen biedt.

  • Estetica NL oktober-december 2022 26 april 2016

    Met de start van de herfst heerst er altijd een extra gevoel van opwinding in de kappersbranche. Dit komt onder andere door alle beurzen, evenementen en shows in binnen- en buitenland.

  • Recreate Red 26 april 2016

    De coverlook heet Recreate Red en komt uit de herfst/wintercollectie Rebirth van TRINITY haircare. De lange pony is een blijvertje en de felle koperkleur past perfect bij dit seizoen.

  • Estetica NL oktober-december 2021 26 april 2016

    Nieuw seizoen, nieuwe trends. Nu we de niet zo zonnige zomer achter ons hebben gelaten en de herfstmaanden ingaan, zijn er verschillende trends te signaleren. Opvallend is de revival van de jaren 80 kapsels met heel veel volume, laagjes en krullen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL