top news

Producten

Creëer customized kleuren

woensdag, 24 februari 2016 10:40

Ontdek het in-salon ‘kleur opfris en onderhoudssysteem’ van evo Fabuloso pro voor het oplossen van alle kleuruitdagingen bij jou in de salon. Creëer customized kleuren en vergroot de klantenbinding. 

evo Fabuloso pro is een bijzonder kleurproduct in een verzorgende conditioner. Het laat de directe kleurpigmenten achter in de buitenste laag van de haarschacht zonder gebruik te maken van ammonia en peroxide. Dit betekent dat het product het haar niet kan ‘oplichten’, maar het dus ook niet beschadigt. Fabuloso pro verzorgt het het haar juist, doordat je de kleurpigmenten mixt met een volume conditioner of repair conditioner.

Mix de acht (chocolate, orange, yellow, blue, violet, green, red en platinum) Fabuloso pro colour intensifiers om een eindeloze reeks kleuren te creëren! Hoe lichter de haarkleur is voordat je Fabuloso pro aanbrengt, des te intenser het uiteindelijke resultaat. De kleur houdt 8 tot 16 wasbeurten (afhankelijk van de tint en de haarkwaliteit). Met Fabuloso pro kun je alle kleuren mengen die je maar kunt bedenken zonder dat je meteen aan een bepaalde kleur vastzit. Je klant kan dus optimaal met haar kleur variëren en experimenteren!

Ook voor na een kleurservice in de kapsalon is er een repair of volume conditioner voor thuis in een verkoopverpakking van 250 ml. Voeg hier de gewenste Fabuloso pro kleurpigmenten aan toe om zo een volledig gepersonaliseerde conditioner te maken, die je klant mee naar huis kan nemen om de haarkleur langer mooi te houden, op te frissen en te intensiveren tussen twee kleurbehandelingen in de kapsalon in. 

fb.com/evohairnl

  • evo Fabuloso pro



  • evo Fabuloso pro



  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL