top news

Producten

Revitaliseer je haar

vrijdag, 12 februari 2016 12:31

Balmain Paris Hair Couture voegt de luxueuze Revitalizing Line toe aan de Care Line. Een speciale behandeling voor droog, beschadigd en behandeld haar. Geef je haar de verzorging die het nodig heeft!

De Revitalizing Line bevat een fijne selectie van vitamine E, F en P. Dé ultieme ingrediënten voor glanzende en gezonde lokken. Vitamine E geeft een boost aan het haar en revitaliseert het van binnenuit. Vitamine F houdt de hoofdhuid gezond, terwijl vitamine P droog en beschadigd haar herstelt, de haarvezels versterkt en het haar vanuit de wortel voedt. De ingrediënten kasjmier en zijde zorgen er in deze luxueuze lijn voor dat het haar glad en zijdezacht aanvoelt.

De Revitalizing Line van Balmain Paris Hair Couture bestaat uit een shampoo, conditioner en masker. De Revitalizing Shampoo is de ultieme shampoo om droog en beschadigd haar te herstellen. De formule reinigt het haar zacht en zorgt voor optimale voeding voor het haar. Het verzorgt, voedt en herstelt de kracht van het haar van binnenuit.

De Revitalizing Conditioner is een lichtgewicht, voedende conditioner voor droog en beschadigd haar. De revitaliserende formule herstelt de vitaliteit van het haar zonder het te verzwaren. Het Revitalizing Mask is een intens voedende behandeling voor droog, beschadigd en behandeld haar. Het masker versterkt en herstelt het haar van binnenuit voor diep gevoede, glanzende lokken. Alle producten uit de Revitalizing Line zijn sulfaat- en parabenenvrij.

Tip
Gebruik het Revitalizing Mask één keer per week na de shampoo en conditioner en geef het haar zo de ultieme energy boost! Laat het extra lang inwerken voor een optimaal glanzend resultaat. Gebruik daarna het Argan Moisturizing Elixir in de punten van het haar voor perfect en gezond haar zonder gespleten punten.

Balmain Paris Styling & Luxury Care for Hair Couture is verkrijgbaar in high end salons, bij de Bijenkorf of via de Balmain Hair webshop: store.balmainhair.com

  • Revitalizing Mask



  • Revitalizing Shampoo



  • Revitalizing Conditioner



  •  

Related items

  • Colour-blocking straighteners 12 februari 2016

    De Limited Edition Spring-Summer 2021 Cordless Straightener van Balmain Hair Couture is geïnspireerd op de colour-blocking trend van de jaren 90.

  • Geniet langer van je kleur 12 februari 2016

    De care range van Balmain Hair is uitgebreid met een speciale lijn voor gekleurd, beschadigd en overbehandeld haar: Couleurs Couture Colour Care. Deze lijn bestaat uit een hydraterende shampoo en conditioner.

  • Intens herstel 12 februari 2016

    Met de Revitalizing lijn van Balmain Hair Couture geef je het haar een ultieme boost. De Revitalizing lijn bestaat uit verzorgende producten, die droog, beschadigd en overbehandeld haar intens herstellen. De shampoo reinigt het haar zacht, terwijl de conditioner en het masker het haar van binnenuit optimaal voeden.

  • Support your salon 12 februari 2016

    Goed nieuws! Steeds meer merken gaan salons ondersteunen in de verkoop van haarproducten. Ook Balmain Paris Hair Couture gelooft dat het in onzekere en moeilijke tijden als deze van het grootste belang is om de partners van het merk te ondersteunen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL