top news

Producten

Haar als kunstwerk

woensdag, 06 januari 2016 09:38

Sebastian Professional lanceert Metamorphik. Grensverleggende producten en nieuwe looks die extreme individualiteit mogelijk maken.

De kracht van het individu is nog nooit zo sterk geweest als nu. Zelfexpressie wordt door ontwikkelingen in wetenschap en technologie tot nieuwe hoogten gestuwd. Het is deze snelle verandering die geleid heeft tot Sebastians nieuwe collectie.

Met de Metamorphik Collection hebben Global Artistic Directors Michael Polsinelli en Shay Dempsey hun visie kunnen realiseren: het creëren van producten die geïnspireerd zijn door transformatie in de natuur en tegelijkertijd de menselijke perceptie uitdagen. Als onderdeel van de Metamorphik Collection introduceert Sebastian Professional acht inspirerende looks en twee eigentijdse producten.

Eruptek is een lava-achtige stylingpasta, die het haar op een onverwachte manier transformeert. Michael Polsinelli over dit product: “Zodra Eruptek in contact komt met het haar overtreft het elke stylingverwachting, want het geeft textuur en explosief volume met een hold. Vulkanische as zorgt voor de matte look, die met geen enkel ander product verkregen kan worden.” Het volume kan worden opgevoerd door het haar te föhnen en nog een laagje Eruptek aan te brengen.

Resintek is een vloeibaar, harsachtig elixer gemaakt van was van de carnaubapalm. Dit baanbrekende stylingproduct zorgt voor glans en hold maar geeft ook elasticiteit, waardoor het haar kneedbaar blijft en gedurende de dag in verschillende stijlen kan worden gemodelleerd. “Resintek daagt de perceptie uit zodra het uit de fles komt. Het is zeer vloeibaar en geeft het haar een onverwachte hyperglans”, aldus Shay Dempsey.

Met beide producten kunnen zowel stylisten als consumenten hun grenzen verleggen en een individuele look creëren. Laat je creativiteit de vrije loop en combineer de producten eens of gebruik hete tools op vochtig haar en aanschouw de explosieve verandering van textuur. De mogelijkheden zijn oneindig!

sebastianprofessional.nl

  • Sebastian Eruptek



  • Sebastian Resintek



  •  

Related items

  • Own the night, own the look 06 januari 2016

    Sebastian Professional introduceert PENETRAITT Overnight Repair Serum, een innovatief acht uur werkend serum, dat het haar gedurende de nacht van binnenuit herstelt.

  • UN\DEFINABLE by SEB MAN 06 januari 2016

    SEB MAN - het merk voor mannen die zich niet in een hokje laten plaatsen - lanceert de nieuwe UN\DEFINABLE campagne en drie hair thickening producten.

  • Dark is light 06 januari 2016

    Dark Oil is er voor de creatievelingen die er voortdurend naar streven de norm te doorbreken: een product dat de perfecte belichaming is van #RulesDontApply.

  • Joost Mulleman ambassador van SEB MAN 06 januari 2016

    Sebastian Professional kondigt de samenwerking aan tussen SEB MAN en Joost Mulleman. Hij zal het komende jaar SEB MAN vertegenwoordigen als ambassador.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL