top news

Producten

Killer curls

dinsdag, 15 december 2015 08:02

KILLER.CURLS van KEVIN.MURPHY is een styling en treatment in één. Het product gaat frizz tegen en zorgt voor gedefinieerde krullen.

In KILLER.CURLS zitten ingrediënten die ongeveer hetzelfde moleculaire gewicht hebben als water. Een grensverleggende eigenschap is dan ook de relatie tussen het moleculaire gewicht en de stevigheid van het laagje om het haar. Stevigheid om het haarlaagje zorgt voor een sterke hold en elasticiteit, en voorkomt dat krullen uitzakken.

KILLER.CURLS activeert krullen, voegt vocht en flexibiliteit toe en elimineert frizz. In KILLER.CURLS zit Braziliaanse Carnauba Wax. De wax heeft een overtreffende werking bij intense hitte en vochtige omstandigheden. De extracten van Yerba Mate, afkomstig uit Zuid-Amerika, bevatten van nature 24 vitamines en mineralen, 15 aminozuren en een overvloed aan antioxidanten. Yerba Mate versterkt het haarzakje en zorgt voor glans.

“Het idee voor KILLER.CURLS is gekomen door de bewegende krullen die je steeds meer in magazines en op de catwalks ziet. Natuurlijk uitziende krullen en bewegingen zijn moeilijk te creëren en nog lastiger te behouden. Gewoon het haar laten opdrogen is vaak niet voldoende. Goed uitziende, natuurlijke krullen of golvend haar heeft altijd te maken met de juiste productkeuze. KILLER.CURLS is voor vrouwen die de hele dag een flexibele look willen die natuurlijk valt en aanvoelt.”

KILLER.CURLS is vanaf nu verkrijgbaar! De adviesverkoopprijs is € 35,10 (200 ml).

www.kevinmurphy.nl

  • Killer.Curls



  •  

Related items

  • Sexy bedroom hair 15 december 2015

    Met alle haartrends die voorbijkomen op de tijdlijn en op straat is het duidelijk dat er één ding is waar we allemaal naar op zoek zijn: looking effort­lessly good.

  • Creëer de perfecte blow-dry 15 december 2015

    Creëer en behoud de perfecte blow-dry met de BLOW.DRY WASH en RINSE zonder concessies te doen aan de conditie van het haar.

  • Haarroutine co-wash 15 december 2015

    Co-washing is de afkorting van conditioner wassen. Zeker krullend of extreem droog haar kunnen hier baat bij hebben.

  • Estetica NL januari-maart 2021 15 december 2015

    Er zijn momenten in het leven waarop het nodig is om alles in twijfel te trekken, je keuzes te heroverwegen en je te concentreren op de best mogelijke aanpassing aan nieuwe omstandigheden. Gewoon gaan wachten op betere tijden, is een slecht idee.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL