top news

Producten

Stylen zonder concessies

dinsdag, 17 november 2015 09:09

Het exclusieve kappersmerk ghd introduceert de nieuwe ghd platinum voor stylen zonder schuldgevoel in slechts één beweging.

Eindelijk, geen schuldgevoel meer tijdens het stylen! De innovatieve ghd platinum styler gebruikt warmte die veiliger is voor het haar en levert ultieme resultaten in slechts één beweging. Hoe werkt deze warmte, die veiliger is voor het haar?

De optimale stylingtemperatuur voor het haar is 185°C. De ghd platinum zorgt ervoor dat deze temperatuur van 185°C constant blijft door de exclusieve, gepatenteerde Tri-Zone Technology. Deze technologie maakt gebruik van drie sensoren in ieder blad. Dit om er zeker van te zijn dat de optimale temperatuur voor het stylen van het haar constant kan worden gehouden over het gehele blad. De sensoren voorkomen onverwachte schommelingen in temperatuur, die nadelig zijn voor de gezondheid van het haar en voor de stylingresultaten, en leveren te allen tijde een veilige stylingtemperatuur vanaf de aanzet van het haar tot in de punten.

De ghd platinum reduceert haarbreuk met 50 procent en de glans neemt met 20 procent toe als je het vergelijkt met een styler die op 230°C werkt. Ook is bewezen dat de ghd platinum een positief effect heeft op het behoud van de haarkleur. Adam Reed, ghd’s Global Brand Ambassador, heeft het haar voor de campagneshoot met de nieuwe ghd platinum gestyled. Hij is erg enthousiast: “De ghd platinum is een 'one stroke' wonder! Het creëert de beste resultaten met de minste inspanning: ongelofelijke glans in slechts één beweging. Het unieke wishbone scharnier zorgt ervoor dat het haar perfect op z’n plek blijft tijdens het stylen.”

www.proud247.nl

  • ghd platinum



  • ghd platinum



  •  

Related items

  • Luxe gift sets voor de feestdagen 17 november 2015

    Speciaal voor de feestdagen lanceert ghd de nieuwe limited edition copper luxe collection. Be as bad as you like, but be good to your hair.

  • Hello heat, goodbye split ends 17 november 2015

    ghd introduceert advanced split end therapy. Dit product gebruikt de kracht van warmte om het haar te herstellen. Hello hitte, goodbye gespleten haarpunten!

  • ghd sponsort Victoria’s Secret Fashion Show 17 november 2015

    Het Britse merk ghd is ook dit jaar weer de officiële hair tool sponsor van de meest bekende en extravagante lingerieshow ter wereld: Victoria’s Secret Fashion Show.

  • Limited edition eclipse white 17 november 2015

    ghd lanceert de limited edition eclipse white. De stijltang heeft dezelfde eigenschappen als de vertrouwde zwarte eclipse, maar dan in een nieuw fris design.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL