top news

Producten

Toupage in een spray

dinsdag, 27 oktober 2015 08:07

Vier de hoogtijdagen van volumineuze kapsels opnieuw met Glamtex Backcomb Effect Spray van Structure. Pump up the glam!

Structure is een uniseks stylingcollectie. De range is gepositioneerd om stijlvolle consumenten van beide seksen aan te spreken met een gevoel voor stijl, humor en individualisme. Glamtex, de nieuwste aanwinst in het assortiment, is eigenlijk ‘toupage-in-een-spray’. Het stylingproduct met hold level 3 geeft moeiteloos glamoureus volume en textuur aan het haar.

Leg die puntkam weg en gebruik Glamtex voor touperen zonder het haar te beschadigen! Dit multifunctionele product verbetert de textuur en creëert grip én zorgt er als extra bonus voor dat het haar heerlijk ruikt.

Structure Glamtex is een ideale basisspray voor elke stijl, maar je kunt er ook extreem volume en textuur mee creëren. Ideaal voor klanten die groot Hollywood-achtig haar willen, of voor iedereen met fijn haar die het gevoel wil hebben van meer haar.

Goed schudden voor gebruik. Spray bij de aanzet voor een direct glamoureuze toupage, dramatische effecten, hoogte en volume. Gebruik als een algemene spray om de textuur te verbeteren en om grip aan het haar toe te voegen.

Het Structure Design Team zegt het volgende over de nieuwe stylingspray: “Wees creatief en leef je uit! Glamtex is zo droog en lichtgewicht, dat je nooit bang hoeft te zijn dat het haar zwaar of vet wordt. De spray biedt lang houdbare fixatie en zorgt ervoor dat je elke gewenste stijl kunt creëren; van zacht, alledaags volume tot opvallend big hair.”

structurehair.co.uk

  • GLAMTEX



  •  

Related items

  • Oscars How To: Lady Gaga's klassieke updo 27 oktober 2015

    Tijdens de uitreiking van de Oscars in Hollywood veroverde icoon Lady Gaga niet alleen haar eerste Academy Award voor Best Original Song, maar trok ook de aandacht op de rode loper met haar prachtige haar. Celebrity hairstylist Frederic Aspiras creëerde de look met producten van Joico en ghd.

  • Maak blond haar onweerstaanbaar 27 oktober 2015

    Blondtinten komen tot leven met het nieuwe Blonde Life systeem van JOICO. Een full-service blondering van salon tot thuis. Met Blonde Life kunnen blondines echt meer plezier hebben!

  • Reinigende mousse voor je haar 27 oktober 2015

    Stel je de zachtste sulfaatvrije shampoo voor, de meest verzorgende conditioner én dan een revolutionair nieuw product dat die twee combineert tot één!

  • Estetica NL Color 2016 27 oktober 2015

    Soms zie ik eenhoorns… en de laatste tijd zie ik ze overal. Je weet wel: op Instagram (natuurlijk), Facebook en Pinterest, maar ook bij het verlaten van kapsalons, op festivals, en zelfs in de rij bij de supermarkt, vrouwen die hun haar in opvallende kleurencombinaties dragen.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL