top news

Producten

FIBREPLEX: OPLICHTEN! ONTKLEUREN! KLEUREN! ZONDER COMPROMISSEN

donderdag, 15 oktober 2015 13:15

Het is zover. Eindelijk is er een product dat de kapperswereld op zijn kop zal zetten: Fibreplex! Fibreplex is een versterkingssysteem dat haarbreuk bij oplichten, ontkleuren en kleuren drastisch vermindert - met 94 procent.*

De haarkwaliteit is zichtbaar beter na een behandeling met Fibreplex en klanten zijn zeer enthousiast over het resultaat. Zien is geloven: bekijk de social wall van Fibreplex op www.fibreplex.com/fibreplexeffect, waar kappers hun resultaten delen via #fibreplexeffect.

Fibreplex doorbreekt de routine niet en heeft ook geen invloed op de ontwikkeltijd: een doorbraak tegen haarbreuk! Fibreplex gebruikt een uniek driestappensysteem om de verbindingen te versterken en beschermen. Nr.1 Bond Booster wordt aan het kleurenmengsel toegevoegd om de verbindingen te versterken. Nr. 2 Bond Sealer is een intensieve behandeling die de versterkte verbindingen verzegelt. Nr. 3 Bond Maintainer is een dieptebehandeling voor thuis om de haarstructuur sterk te houden en te beschermen tegen verdere beschadiging.

Nu kunnen kappers met Fibreplex echt de grenzen verleggen en het haar tijdens het kleurproces optimale bescherming bieden. Veel kappers zijn al overtuigd, nu bent u aan de beurt! Fibreplex is bedoeld voor exclusief gebruik in kapsalons en daarom kan het product het beste door kappers worden getest. Wees de volgende en test het beste!

Fibreplex is de gemakkelijkste extra service die een kapper kan bieden, zonder er extra tijd of moeite voor kwijt te zijn. Koop nu de starterkit en maak uw salon een van de Fibreplex-pioniers: www.fibreplex.com/webshopnetherlands. Maak het onmogelijke mogelijk met Fibreplex!

* Oplichtingsbehandeling met Fibreplex t.o.v. oplichtingsbehandeling.

  • Fibreplex van Schwarzkopf Professional



  •  

Related items

  • Trend Event 2022 15 oktober 2015

    Voor het eerst in vierenhalf jaar was er weer een Trend Event van Schwarzkopf Professional in de Central Studios in Utrecht. De animo voor de live presentatie van onder andere de nieuwe Essential Looks collectie was groot.

  • Video alert! The Afro by Tyler Johnston 15 oktober 2015

    Het stylingmerk Session Label van Schwarzkopf Professional is vernieuwd. Voor kappers die meer willen! Er zijn vijf gloednieuwe innovaties aan de lijn toegevoegd en de zeven meest geliefde producten zijn opnieuw gelanceerd.

  • Blondes of the world 15 oktober 2015

    Schwarzkopf Professional introduceert #BLONDESOFTHEWORLD. De campagne laat zien dat met BLONDME voor iedereen een blonde haarkleur gecreëerd kan worden, ongeacht huidskleur, haartype, leeftijd of geslacht.

  • Arjan Bevers wordt Ambassador Schwarzkopf Professional 15 oktober 2015

    Arjan Bevers, eigenaar van Avanti Kappers in Helmond en tweevoudig Hairdresser of the Year, heeft een exclusief contract getekend bij Schwarzkopf Professional. Vanaf 1 januari 2021 is hij als ambassadeur exclusief aan dit merk verbonden.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL