top news

Magazine

Estetica NL april-juni 2015

vrijdag, 24 april 2015 11:24

Spring is in the air – en dat is ook duidelijk merkbaar in dit nieuwe nummer van Estetica NL! Met op de cover een look uit de Essential Looks lente/zomer 2015 van Schwarzkopf Professional: Pearlescent girls.

Pasteltinten met parelglanseffect zijn hot deze zomer; van delicate highlights tot gewaagde strepen en all-over kleureffecten. 

De musthave accessoires voor een trendy zomerlook? Oversized sieraden en nepjuwelen. Metaal, strass en kunststof zijn populaire materialen. De juiste mix zorgt voor vernieuwing! Op schoenengebied kan en mag alles dit seizoen. En ook de tassenmode is zeer afwisselend.

CND creëerde tijdens de New York Fashion Week weer sensationele kunstwerkjes passend bij de F/W 2015 collecties van The Blonds, Libertine en Opening Ceremony. Gewaagde 3D-ontwerpen, nagels in de vorm van haaientanden en 35mm-filmpatronen... Je kijkt je ogen uit!

Paul Gehring creëerde voor Alcina twee zeer verschillende damescollecties: Spring University en Sport Evolution. Deze zomerse en sportieve coupes zullen ongetwijfeld een breed publiek aanspreken. De voorjaarscollectie van TRINITY haircare kenmerkt zich door verschillende pasteltinten en strakke lijnen.

Verder internationale haarmodetrends van topstylisten en de laatste collectie van fotograaf Robert Lobetta. Innovatieve tools, heel veel nieuwe producten en de introductie van het volledig groene merk Oway.

Wil je niks missen van Estetica NL? Dan hebben we een onweerstaanbare aanbieding: ghd air + 1 dag educatie t.w.v. 226 inclusief een gratis jaarabonnement op Estetica NL. Nu voor maar €79,95.
Interesse? Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL