top news

Magazine

Estetica NL oktober-december 2014

dinsdag, 11 november 2014 09:36

In Estetica NL nr 28 oktober-december 2014 volop aandacht voor dé herfst/wintercollecties. We zetten de meest opvallende haarmodetrends voor je op een rij, zoals de musthave van dit seizoen: een pony!

Van sexy volle fringe tot superkorte pony. Het geeft karakter en bepaalt je stijl. Wil je een korte coupe? Meest gezien bij dames zijn de mannelijke snitten en ronde pagekopjes. De herenkapsels zijn subtiel naar iets langer aan het verschuiven.

Krullen krijgen weer de ruimte dit najaar. Los gedragen en zo wild mogelijk. Een volumineus feest van grote zachte krullen. Ook voor mannen...

Estetica NL biedt in deze tijd, waarin mensen aan het beeldscherm gekluisterd zijn, een prettig offline moment. In Estetica NL wordt veel aandacht besteed aan vormgeving en fotografie, en met een omvang van 100 pagina's is het echt een bewaarnummer.

Het debuut van onze Estetica Color issue in juni was zeer geslaagd. We kregen goede reacties na de lancering van deze speciale kleureditie van Estetica NL. Daarom zal de frequentie volgend jaar weer worden verhoogd naar vijf nummers: elke drie maanden een inspirerend magazine met wereldse haartrends plus één keer per jaar een extra themanummer Color!

Wil je geen enkel nummer van Estetica NL missen? Neem dan een abonnement.
Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL