Print this page
Magazine

Estetica NL Color 2014

maandag, 23 juni 2014 11:12

Welkom bij de eerste editie van Estetica NL Color! Een uitgave helemaal gewijd aan de fascinerende wereld van kleur.

Een wereld van oneindige mogelijkheden, omdat kleur het fundament is én blijft waarop de succesverhalen van de toonaangevende salons in de wereld zijn gebouwd.

Voor ons is kleur mode, kunst, business, onderzoek, producten, technologie, celebrity's, haar, nagels, styling, make-up, innovatie, trends, educatie en nog veel meer... maar bovenal is kleur eindeloze inspiratie!

Daarom is deze Color editie gecreëerd met de kleurfijnproevers in het achterhoofd, bereid volgens een speciaal recept met spicy multicolor nuances en een unieke dosis van ons geheime ingrediënt (inspiratie)

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Estetica Network is een editie tot stand gekomen door gezamenlijke inspanning van onze belangrijkste journalisten wereldwijd. Zij produceerden een grenzeloos en echt internationaal report over kleur, zoals alleen Estetica dat kan.

Wij zijn trots op dit project waaraan enkele van de meest vermaarde kleurprofessionals een bijdrage leverden. Van creatieve kleurgenieën tot celebrity coloristen en backstage masters, ze stonden allemaal te popelen om ‘een vinger in de pap te hebben’ hier bij Estetica en dit vijfsterrenmenu met ons samen te stellen. Dus neem plaats aan tafel en geniet van de heerlijke pagina’s die Estetica voor je heeft bereid.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een proefnummer aan van Estetica NL!