top news

Magazine

Estetica NL Color 2019

maandag, 17 juni 2019 08:38

Het zijn goede tijden voor de wereld van kleur in de kappersbranche, goede tijden voor creativiteit, om de grenzen van nieuwe technieken en trends te verkennen, en de fantastische mogelijkheden te benutten in de salon.

De kansen die geboden worden door kleurservices in de salon aan te bieden, zijn talrijker dan ooit tevoren. Maar de klant is tegenwoordig ook beter geïnformeerd en staat meer open voor deze nieuwe wereld. We houden dagelijks de vinger aan de pols op onze sociale netwerken, vooral op Instagram, waar #haircolor een toonaangevende positie inneemt.

Zoals de grote Amerikaanse schrijver, dichter en activist Maya Angelou zei: “You can’t use up creativity. The more you use, the more you have.” Hetzelfde geldt voor kleur in het kappersvak, waarbij nieuwe revolutionaire ideeën, technieken en producten de branche elke dag naar een hoger niveau tillen. Als we bijvoorbeeld honderd kappers samen in een kamer zetten om over blond haar te praten, krijgen we 100 verschillende meningen. Fascinerend, toch?

Stel je nou eens voor dat we diezelfde 100 kappers vragen hoe elk van hen de toekomst van haarkleur ziet? Behalve dat het een interessante oefening in creativiteit is, zou het ook inspirerende resultaten opleveren voor de toekomst van het beroep… Voor deze speciale Color-editie vroegen wij alvast acht Engelse coloristen naar hun mening over extreme haarkleuren.

Cover: #SmokyBlonde by Wella Professionals

Media

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL