top news

Magazine

Estetica NL oktober-december 2018

woensdag, 31 oktober 2018 09:03

Denk eens rustig na over de volgende vraag: Wat is voor jou als kapper je kostbaarste bezit? Het is geen onroerend goed, geld of roem, omdat al deze dingen slechts een gevolg zijn van de grootste schat die jij als kapper in handen hebt: het vermogen om het leven van degenen die dagelijks in jouw stoel zitten te veranderen.

Wat is de echte waarde hiervan? Het is niet alleen een knipbeurt; het is niet alleen een verandering van kleur; het is niet alleen wassen, drogen, stylen. Het is het talent om te weten hoe je hun ware persoonlijkheid naar voren brengt en hen kunt laten stralen. Het is het vermogen om de innerlijke schoonheid van ieder mens te herkennen en dit zo te vormen dat het tot bloei komt.

Veel mensen blijven prijs met waarde verwarren: je prijskaartje wordt niet bepaald door wie je bent, maar eerder door de waarde van wat je voor jouw klanten doet. Wat je elke dag bereikt, dat definieert je echte waarde. En hoewel omstandigheden je er misschien toe kunnen dwingen om voor een prijs te werken die ver beneden je werkelijke waarde ligt, kun je altijd de tijd nemen om je beste resultaten te laten zien. Het is een kwestie van keuzes maken.

Bepaal waar je wilt zijn en hoe je gewaardeerd wilt worden. Waar sta je nu en waar zie je jezelf in de toekomst? Jij kunt kiezen welke richting je op wilt. De weg zal nooit exact zijn zoals je had gepland, maar elk obstakel dat je tegenkomt zal de waarde van je toekomstige zelf vergroten. Het bevestigt wat je al weet: jij bent in staat om het leven van iemand die bij jou in de stoel zit te veranderen. De waarde hiervan kan alleen door jou worden bepaald.

Cover: TRINITY haircare

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL