top news

Magazine

Estetica NL juli-september 2018

maandag, 30 juli 2018 15:32

De zomer in de salon is een tijd van emotionele contrasten. Er is de opwinding en verwachting van klanten die op het punt staan om op vakantie te gaan, afgewisseld met degenen die net zijn teruggekeerd - vaak chagrijnig en humeurig bij het vooruitzicht weer aan het werk te moeten.

De kapper annex therapeut laat alles over zich heen komen en geeft tegelijkertijd onschatbare adviezen en productaanbevelingen over hoe je die wirwar van door de zon en zee beschadigd haar weer gezond en glanzend kunt krijgen. Hadden ze je advies maar aangenomen voordat ze op vakantie gingen en geïnvesteerd in zonbescherming voor het haar…

De zomer is ook bij uitstek geschikt om je social media-accounts te onderhouden en het geweldige creatieve werk dat je in de salon doet te promoten. En als je nog niet op social media aanwezig bent, dan is misschien nu het moment aangebroken. Instagram bijvoorbeeld - vooral populair in de salonwereld - is een perfecte manier om jouw vakmanschap aan klanten te laten zien.

Veel mensen verwijzen zelfs naar Instagram als een soort modern visitekaartje. Oké, het idee om die eerste foto van je werk te posten is misschien angstaanjagend, maar als je het eenmaal hebt gedaan, zul je aangenaam verrast zijn door de fantastische reacties die het oplevert. Welcome to the global world of hair!

Cover
Hair: Indyra van Gastel
Make-up: Natasja Schuurbiers
Photography: Hans Mooijer
Styling: Jeroen Kamphorst
Products: N\O natural original

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL