top news

Magazine

Estetica NL april-juni 2018

donderdag, 03 mei 2018 09:41

Zou het niet fantastisch zijn als iedereen die in deze prachtige kapperswereld leeft, de verschillen binnen het vakgebied begreep en elkaar wederzijds zou respecteren.

Zou het niet fijn zijn als iedereen begreep dat elke haarcreatie bestaansrecht heeft? In het tijdperk van haters op sociale media kijken echt dappere zielen eerst zelf in de spiegel, voordat ze anderen bekritiseren…

Zou het niet geweldig zijn als wij als eersten in deze branche onze eigenwaarde zouden erkennen? En iedereen zouden laten weten dat de kracht van een kapper niet alleen ligt in het verfijnen van iemands uiterlijk, maar ook in het geven van meer zelfvertrouwen.

Zou het geen mooi gebaar zijn als elk compliment dat een klant ontving voor zijn nieuwe look, terugkwam naar de kapper in termen van respect voor zijn of haar professionaliteit door op tijd voor een afspraak te verschijnen of deze niet op het laatste moment af te zeggen.

Zou het niet mooi zijn als we ons realiseerden dat we niet allemaal hetzelfde doel dienen, maar dat onze individuele doelen iets toevoegen aan het geheel. Sommige hairstylisten verbazen ons met hun briljante talent; anderen vallen op achter de schermen; sommige kappers hebben celebrity’s in hun klantenkring; anderen springen eruit als educator; en een overgrote meerderheid verricht dagelijks wonderen in de salon.

Zou het niet prettig zijn om elke dag met een glimlach op je gezicht te beginnen, wetende dat niet iedereen het geluk heeft om in een wonderbaarlijke wereld als de onze te leven... de kapperswereld.

Wil je geen enkel nummer van Estetica NL missen? Neem dan een jaarabonnement voor slechts €19,95.

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL