top news

Magazine

Estetica NL juli-september 2017

maandag, 31 juli 2017 08:37

“Je bent aangenomen om een leider te worden… Het maakt niet uit wat je positie in de salon is, zorg ervoor dat je jouw invloed gebruikt om mensen te inspireren en een verschil te maken in jouw salon”, aldus Winn Claybaugh van Paul Mitchell Schools tijdens een gesprek met Estetica USA.

Echte leiders creëren geen volgers, maar creëren meer leiders. Daarom moet iedereen die onderdeel uitmaakt van een organisatie - hoe klein en onbeduidend zijn rol ook lijkt - een leider zijn die de mogelijkheid heeft om andere mensen, zowel klanten als collega’s, te beïnvloeden.

Leiderschap gaat niet over het krijgen van macht, maar over het aanmoedigen van anderen. Het ultieme doel van grote leiders is om de eigen kracht in mensen naar boven te halen.

Sommige mensen zijn geboren leiders. Ze maken anderen beter, doen dan een stapje terug en laten hen stralen. De beste beloning voor een ware leider is het inspireren van anderen en te zien hoe zij groeien en hun dromen volgen. Misschien is dat wel waarom Hairdresser of the Year Mark van Westerop ook de Team Award in de wacht sleepte…

Wil je geen enkel nummer van Estetica NL missen? Neem dan een jaarabonnement voor slechts €19,95.

Cover: Natural\Original

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL