top news

Magazine

Estetica NL oktober-december 2016

maandag, 31 oktober 2016 11:18

Reset. Begin opnieuw. Draai de klok terug. Elke dag is een goede dag om jezelf opnieuw uit te vinden. Dat is wat de mens al eeuwen doet, maar er is waarschijnlijk geen betere tijd dan nu.

De meest succesvolle professional is niet per se degene die meer of beter werkt, maar de persoon die weet hoe hij moet profiteren van kansen en zich gemakkelijk aanpast aan veranderingen. Daarom wil Estetica jou passende tools bieden en de kracht van de juiste informatie laten zien, zodat je altijd kunt inspelen op de snel veranderende trends in de kappersbranche.

De belangrijkste vragen die je jezelf zou moeten stellen zijn: "In welke richting beweegt de salonwereld zich? En waar wil ik zijn als professional?" Als je het antwoord op deze vragen gevonden hebt, vraag jezelf dan af of hetgeen je vandaag de dag doet, je brengt naar waar je morgen wilt zijn.

Nu het einde van het jaar nadert, is het een goed moment om op de reset-knop te drukken. Begin met het schrijven van een nieuw hoofdstuk in je leven, waarin jij kunt schitteren als de mooiste versie van jezelf. Hier zijn drie basisconcepten om dit te bereiken: dromen is prima, maar het opschrijven van je dromen verandert ze in doelstellingen; beschrijf je doelen stap-voor-stap en kies een datum om dit plan in gang te zetten; een plan omzetten in daden is precies wat je dromen in realiteit verandert. Droom niet je leven, maar leef je dromen!

Wil je geen enkel nummer van Estetica NL missen? Neem dan een jaarabonnement voor slechts €19,95.

Cover
Hair: TRINITY European Artistic Team
Make-up: Joelle Romita
Styling: Pedro Dias
Photography: Lutske Veenstra

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL