Print this page
Magazine

Estetica NL oktober-december 2015

maandag, 26 oktober 2015 09:43

Na de rustige zomermaanden is het nieuwe seizoen bliksemsnel van start gegaan. Het lijkt wel drukker dan ooit met shows, lanceringen van nieuwe producten en events.

Ik vlieg van hot naar her en ga van 37 graden in Las Vegas naar nachtvorst in Nederland en bezoek de SS16 catwalkshows, terwijl hier net de nieuwe herfstcollecties in de winkels hangen… Ik weet soms niet meer of het nou dag of nacht is of in welk seizoen we zitten, maar het is het allemaal meer dan waard!

Heerlijk om je welkom te voelen in een groep tijdens een reis (bedankt deelnemers aan het TRINITY Travel Event en Goldwell Global Zoom!) en het is altijd leuk om mijn collega’s van Estetica Network waar ook ter wereld te ontmoeten. In het nieuwe nummer van Estetica NL een uitgebreid verslag van beide events.

Globalisering is onderdeel van de kapperswereld geworden. Vandaag de dag worden trends geboren en verspreiden zich meteen met de snelheid van het licht. Stijlen ontwikkelen zich in de grote centra van de kappersbranche, zoals Londen, New York, Sydney en Parijs, maar zelfs een collectie gecreëerd in een kleine salon ergens op de wereld kan nu viraal gaan en uiteindelijk internationale invloed krijgen via krachtige tools als Instagram

Moet je met de stroom meegaan? Zeker, maar je moet wel weten welke kant het op gaat. Leer van de echte trendsetters, zonder daarbij uit het oog te verliezen wat jou uniek en herkenbaar maakt.