top news

Looks

Herfstkleur 2020: Cool Chic

woensdag, 30 september 2020 10:51

Vanaf de herfst zullen salonklanten in de ban zijn van de schitterende kleuren met onverwachte helderheid die hen te wachten staan in alle Goldwell-salons. Reflecties van briljant licht in een vol spectrum van levendige kleuren.

ELUMENATION is een uitgebreid, volledig kleursysteem met een grote variatie verbluffende resultaten. Het is de kunst van het toevoegen van buitengewone schittering en glans aan elke kleur. ELUMENATION is het resultaat van meer dan twee decennia van onderzoek en ontwikkeling in innovatie met directe kleurstoffen.

ELUMENATION biedt nieuwe mogelijkheden aan kappers voor uitzonderlijke kleurservices en geeft professionals de tools om elke service naar een hoger niveau te tillen.

In de herfst van 2020 is COOL CHIC hot

Goldwell presenteert nieuwe @Elumenated Shades van Topchic, Colorance en @Pure Pigments en vertaalt ze naar prachtige draagbare looks - dat is ELUMENATION:

Topchic @Elumenated Shades
Ontdek de drie nieuwe nuances van deze collectie voor uitzonderlijke glans met 9N@Pk geïnspireerd door SAKURA PINK, 7BP@Pk door RICH TEA en 6NN@CV door COCO DE MER.

Colorance Express Toning @Elumenated Shades
Verfraai de kleur met drie nuances voor een snelle 5-minuten verfijning en talrijke kleurmogelijkheden na een blondeer- of highlightservice: @Elumenated Lavender, geïnspireerd door LILATECH, @Elumenated Beige Mint door NEO MINT en @Elumenated Rosé door SAKURA PINK.

@Pure Pigments
Vind elke Topchic- of Colorance-kleur opnieuw uit met het betoverende, verkoelende roze van Cool Pink geïnspireerd op CASSIS. Deze nieuwe nuance biedt een individueel aan te passen kleurbriljantie en maakt gebruik van hoogwaardige, directwerkende additieven. De oxidatieve haarkleur wordt opgewaardeerd met een ongekende levendigheid en multidimensionale glans.

Voor het mild verwijderen van ongewenste kleuren introduceert Goldwell de nieuwe SYSTEM HAIR COLOR REMOVER: een geurloze service die is voorzien van het CanvasReset System met geïntegreerde BondPro+, dat het haar beschermt tijdens het verwijderingsproces. Deze hoogwaardige formule, verrijkt met verzorgende PQ10, dringt diep door in het haar en verwijdert de oxidatieve haarkleur.

 • Goldwell ELUMENATION Pure Pigments Cool Pink • Goldwell Colorance Express Lavender • Goldwell Topchic 6NN@CV • Goldwell Hair Color Remover •  

Media

Related items

 • All eyes on Lilac Aura by Goldwell 30 september 2020

  Goldwell kondigt zijn Color of the Year 2021 aan: Lilac Aura. De kleurtrend is geïnspireerd door de charmante retrokleuren van de jaren 70.

 • Video alert! Glance by Angelo Seminara 30 september 2020

  Behind the scenes bij Angelo Seminara, Goldwell Global Ambassador, tijdens de creatie van zijn nieuwe collectie Glance. Onberispelijke, grensverleggende, schitterende kleuren met looks voor verschillende haartypes en texturen.
   

 • Glance by Angelo Seminara 30 september 2020

  Glance is de eerste collectie van Angelo Seminara als Global Ambassador voor Goldwell. De collectie straalt een oneindige vitaliteit en grenzeloze creatieve passie uit.

 • Kao Salon Virtual Experience 30 september 2020

  Het had zo mooi kunnen zijn... Dit jaar zou de geheel nieuwe Kao Salon Global Experience worden gehouden in Amsterdam!

Copyright © 2012 | All rights reserved • Edizioni Esav s.r.l. | login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script

Cookies - NL